• PRO

Ірина

F&B manager, керуючий рестораном, CEO

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач ресторанної справи

з 01.2024 по нині (1 рік)
ЛПКГТРС, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Складання навчальних планів
- Проведення лекцій
- Організація та проведення практичних занять
- Проведення оцінювання
- Оцінка практичних навичок студентів

CEO

з 02.2023 по нині (1 рік 11 місяців)
Hrynkevych Gastro Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Project-менеджер

з 02.2023 по 02.2024 (1 рік)
HGG, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Запуск кейтерингу преміум формату
- Розробка маркетингової стратегії
- Бюджетування
- Планування рентабельності проєкту
- Укладання договорів
- Підбір та навчання персоналу
- Організація подій

Керуючий ресторану

з 04.2022 по 09.2023 (1 рік 5 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ціноутворення;
- Аналіз і контроль прибутковості позицій
- Планування та контроль дотримання бюджетів
- Аналіз та контроль комерційних витрат
- Аналіз та контроль операційного прибутку
- Маркетинговий аналіз і контроль
- Складання плану на місяць
- Контроль валового прибутку
- Контроль Labor Cost

Керуючий рестораном

з 01.2021 по 12.2021 (11 місяців)
NOA, ресторан паназійської кухні, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм
• Взаємодія з контролюючими органами
• Управління та контроль продажів
•Подача заявки на створення сезонних пропозицій
•Збільшення кількості нових гостей
• Збільшення кількості відвідувачів

Керуюча ресторану

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
Missis Hudson, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Ціноутворення; Аналіз і контроль прибутковості позицій
• Планування та контроль дотримання бюджетів
• Аналіз та контроль комерційних витрат
• Аналіз та контроль операційного прибутку
• Маркетинговий аналіз і контроль
• Складання плану на місяць
• Контроль валового прибутку
• Контроль вартості праці
• Аналіз та контроль собівартості продукції
• Контроль за реалізацією затвердженої комерційної політики

Менеджер ресторану

з 02.2019 по 04.2020 (1 рік 2 місяці)
SHOco., Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Забезпечення швидкості обслуговування
• Контроль виконання планів сер. чеків
• Звітність та аналіз закупівель
• Аналіз звіту про доходи від продажів/валовий прибуток
• Контроль товарних залишків
• Контроль норм замовлення
• Дотримання графіка роботи з постачальниками
•Документація на продукт

Менеджер ресторану

з 02.2018 по 09.2020 (2 роки 7 місяців)
Hotel Kozij Grod, Gdansk (Готельно-ресторанний бізнес)

• Маркетинговий аналіз і контроль;
• Контроль Labor cost;
• Пошук та укладання договорів з постачальниками;
• Контроль продажів і витрат;
• Управління персоналом;
• Аналіз та контроль витрат на персонал;
• Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм;
• Планування та контроль дотримання бюджетів;
• Ціноутворення;
• Аналіз і контроль прибутковості позицій

Освіта

Європейський Університет

Менеджмент та управління персоналом, Львів
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

ЛПКГТРС

Харчовий технолог, Львів
Вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Олександр Мусатова "Управління персоналом"

2021

Знання і навички

  • Навчання персоналу
  • Оперативність
  • Стресостійкість
  • Сумлінність
  • Управлінські навички
  • Користувач 1С
  • MS Excel
  • Управління командою
  • Стратегічне планування
  • Управління підприємством
  • Систематизація бізнесу
  • MS Office

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Польська — вільно
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: