Резюме від 6 березня 2024

Владислава

Директор ресторану, менеджер з персоналу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

HR-менеджер

з 09.2023 по нині (8 місяців)
RetailGroup, Рівне (Пошук персоналу, HR)

• Відкриття ресторану
• Пошук персоналу на усіх платформах
• Проведення співбесід;
• Розміщення вакансій
• Закриття вакансій професійними кандидатами.
• Ведення документообігу;

HR-менеджер

з 03.2023 по 07.2023 (4 місяці)
Food Cartel, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пошук персоналу на усіх платформах;
• Злагоджена робота з колегами та виконання поставлених задач у
обумовлений час;
• Проведення співбесід;
• Закриття вакансій професійними кандидатами.

Керуюча

з 08.2022 по 07.2023 (11 місяців)
Food Cartel, Рівне, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття торгового закладу в м.Рівне з 0;
• Набір та стажування персоналу;
• Вирішення кризових ситуацій у Луцькому філіалі;
• Налагодження процесів;
• Мотивація персоналу для продуктивної роботи;
• Проведення інвентаризацій;
• Робота з накладними;
• Тісна взаємодія з керівниками філіалів по всій Україні та Польщі.

Адміністратор ресторану

з 12.2021 по 03.2022 (3 місяці)
LA П'ЄЦ, нормальна доставка їжі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Надання логістичноії інформації відділу доставки;
• Ведення документообігу;
• Проведення інвентаризацій, звітування.

Адміністратор ресторану

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 40/100 гостей;
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;

Офіціант

з 01.2018 по 04.2019 (1 рік 3 місяці)
4x4, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Опрацювання замовлень відвудувачів;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 150-200 гостей;
• Виконання обов'язків адміністратора;
• Робота з R-keeper

Офіціант

з 04.2017 по 01.2018 (9 місяців)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;
• Вирішення кризових ситуацій;
• Робота з 1с, R-keeper;
• Виконання обов'язків адміністратора.

Знання і навички

Продуктивність Підбір лінійного персоналу E-Staff Комунікабельність Ведення кадрового обліку Підбір персоналу для рітейлу

Знання мов

Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: