Резюме від 23 квітня 2024 Файл

Lilya

Обліковець, помічник бухгалтера, оператор ПК

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме - анкета.
Особисті дані :
Імя : Демінська Лілія Валеріївна. Дата народження : 10 жовтня 1982 р. Адреса : 81070 Львівська обл. , Яворівський р-н., с. м. т. Івано – Франкове, вул. Львівська 7 ,кв. 3. Контактний моб. телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Освіта : Диплом кваліфікованого працівника. З 1988 р. по 1999 р. навчалася у Івано-Франківській середній школі ім. І. Я. Франка і отримала атестат про повну середню освіту. У 2001 р. закінчила Вище професійне училище №63 м. Львова і здобула кваліфікацію оператора електронно – обчислювальних машин,бухгалтера.
Досвід роботи : з 02. 10. 2006р. - 17. 11. 2014р. - працювала у ТзОВ «Люкс – К» на посаді обліковця. ( неповний робочий день,тиждень ). З 16. 11. 2017р. - 30. 06. 2022р. - працювала на посаді обліковця у ПрАТ « Львівобленерго» СО « Львівенергоавтотранс » Гаража №1.
Виконувала обов’язки: - Вела облік документації щодо особового складу та ознайомлювала з нею працівників, яка надходила з кадрів ( витяги із наказів по персоналу щодо звільнення, прийому на роботу, переведення та надання відпусток працівникам.); - вела облік надання відпусток працівникам, здійснювала контроль за дотриманням графіку чергових відпусток працівників ; - вела облік виходу працівників на роботу та оформляла зведений табель обліку використання робочого часу на працівників за місяць( наявність їх на роботі, відсутність їх в зв’язку з хворобою, відпусткою,виконання держ.обов’язків.); - вела облік роботи працівників у вихідні і святкові дні;
- складала реєстри всіх прихідних і розхідних документів;
- частково працювала з первинною документацією (накладні,відомості,акти виконаних робіт, акти на списання чи видачу ТМЦ і ін.);

Додаткова інформація : Впевнений користувач ПК. (Word, Excel, Internet) Відповідальна, пунктуальна, старанна з бажанням працювати і навчатися новому. Комунікабельна з хорошим почуттям гумору. Неодружена,інвалід ІІІ групи з дитинства.( невеликий зріст -140 см.)
Рекомендації : Надаються за запитом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: