Резюме від 30 вересня 2020

Людмила

Оператор 1С, касир, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир.

з 10.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
"Сільпо", Київ (Роздрібна торгівля)

Розрахунково-касові операції, переоблік, викладка товару на полиці.

Освіта

Київьский технікум радіоелектроніки.

ЕОМ, прилади та устакування. Технік-електрик., Київ
Середня спеціальна, з 1981 по 1984 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси бухгалтерів

1997 год, 3 місяці

"Успіх", курси з 1С:Бухгалтерії

2007 рік, 2 месяці

Тренінг по удосконаленню роботи на ПК.

2007 рік, 2 дні.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Користувач ПК Internet Explorer MS Outlook MS Access Outlook Express Бухгалтерский учет Бухгалтерський облік Express OrCAD

Знання мов

  • Французька — середній
  • Польська — вище середнього

Додаткова інформація

Стаж роботи більше 30 років. Працювала:
•на СТО оператором ЕОМ, займалась підготовкою та обробкою інформації.
•У НДІ «Буран» на посаді техніка 1-ої категорії. Займалась разрабкою цифрових систем РЛС; виготовленням макетних зразків, проводила аналіз карт робочих режимів приймально-передавальних пристроїв РЛС; була учасником розробок НІР та ОКР.
•На МПП «Промтехнологія» на посаді менеджера відділу гуртових продажів. Займалась продажем будівельних матеріалів, укладанням договорів, підготовкою рахунків, випискою видаткових накладних.
•На МП «Ратек-Авіа» на посаді старший технік. Займалась тестуванням та забезпеченням роботи наземного радіолокаційного обладнання, укладенням договорів, веденням переписки, подготовкою та корегуванням документації, подготовкою документації для завантаження і перевозення.
•У ТОВ «Баунті – Україна» на посаді менеджера по роботі з мережевими клієнтами.
•Приватним підприємцем з продажу жіночого одягу та взуття.
•У пекарні ПП «Жокей» на посаді менеджер-помічник керівника, зав.виробництвом. Займалась підготовкою заявок та закупівлею товару; організацією роботи цеху: підготовкою заявки для роботи цеху та здійсненням контролю за виконанням замовлення; контролем за якістю товара; прийомом замовлень від клієнтів; оформленням документації, інвентаризацією та обліком.
•На заводі «Marwit» з виробництва соків, салатів, супів на посаді бригадира. Була відповідальна за контроль процесів по виготовленню супів, салатів, соків; за підготовку заказів, ведення обліку, вырівнювання асортимента продукції в бік больш затребуваної.
•У компаніє Рестіко: ТОВ «Чайкоффскі» на посаді менеджера. Мої функції полягали у продажу запчастин для кофейного обладнання і самого обладнання; складанні плану з профілактики і встановленню обладнання, а також в здійсненні контролю за профілактичним обслуговуванням точок техніками; у контролю та обліку з розподілення обладнання між регіональними точками.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: