- Файл
Татьяна
Кухарка, сушеф
- Вік:
- 47 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10239869/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
46 years old
the city of Kyiv
Phone: [
E-mail: [
Additional: Driver's license "B" (2 years)
About myself:
The ability to search for information, a leader, communication skills; stress resistance; adaptability;
critical thinking, foresight; creativity; pragmatism; initiative;
responsibility.
Experience:
Cook
26.06.2009 - 02.11.2012 (3 years)
Private sector
“InterContinental - Kyiv”, an IHG Hotel, Kyiv, Ukraine.
Development of recipes, preparation of menus and preparation of quality dishes. The ability to delegate tasks
to the kitchen staff, direct the team's actions to the continuous production of dishes and culinary products,
control the distribution of labor in the kitchen.
TEAMWORK
Sous Chef
26.11.2012 - 27.03.2013 (8 months)
Private sector
PE "OBELISK" ("Blinoff" restaurant chain)
Multitasking, teamwork, task performance
guidance, preparation of quality dishes.
Sous Chef
29.03.2013 - 15.11.2014 (1 year 8 months)
Private Sector
“Silvio D'Italia”
(L'Kafa restaurant chain)
Multitasking, teamwork, task performance
guidance, preparation of quality dishes.
Cook
01.12.2014 - 01.12.2015 (11 months)
Private sector
"CLEVER KIDS" educational complex LLC
Development of recipes, preparation of menus and preparation of quality dishes.
Meals for children.
Sous Chef
01.10.2015 - 22.11.2022 (8 years old)
Private sector
"CLEVER KIDS" educational complex LLC
Multitasking, teamwork, task performance
management, preparation of high-quality dishes. Ability to delegate tasks to kitchen staff, direct the actions of the
team for continuous production of dishes and culinary products, control the distribution of labor in the kitchen. Food
preparation technologist. Creation and development of menus.
DISHES FOR CHILDREN!
Sous Chef
since 16.01.2023
Private sector
Hotel in Cyprus in Protaras (10 months)
Creation and development of menus. Product application, product quality control, product storage control,
inventory, personnel reporting.
Education:
KTSC (Kyiv Technical School of Catering), (Kyiv, Ukraine)
year of completion is 1997
Food preparation technologist, cook 5th grade, waiter 3rd grade
Language skills:
Ukrainian - native language
English - Intermediate
Russian - native language
Courses, trainings, certificates:
LLC "CLEVER KIDS" educational complex, year of graduation 2017
A series of lecture-practical master classes for cooks, chefs, restaurateurs (Kyiv)
"CLEVER KIDS" educational complex LLC, year of graduation 2019
Cooking master class held in a group of up to 10 people under the guidance of an experienced chef.
(Kyiv)
Hotel in Cyprus in Protaras, year of graduation 2023
Master classes for children.
Hotel in Cyprus in Protaras, year of graduation 2023
Master classes for adults.
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Інші країни
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Су-шеф, Hotel At Herbal, 1 рік 8 місяців
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Київ -
Кухар
30000 грн, Київ -
Шеф-повар
80000 грн, Київ, Вишгород -
Кухар
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ -
Бренд шеф-повар (замена меню)
Київ, Вінниця , ще 8 міст