Резюме від 23 лютого 2024 Файл

Люда

Менеджер-економіст

Вік:
36 років
Місто:
Бровари

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ім’я : Мольченко Людмила
Дата народження : 20 серпня 1987р.
Сімейний стан : заміжня, є 2 сини.
Освіта: повна вища - 2005-2010рр. - Чернігівський державний інститут економіки та управління за спеціальністю «Менеджмент організацій»; кваліфікація - менеджер-економіст. Червоний диплом.
Місце роботи:
Станом на сьогодні перебуваю в декретній відпустці.
1. Філія «Броварська» ПНВК «Інтербізнес» – з січня 2019 року по грудень 2020 року – менеджер з постачання логістичного відділу.
Сфера діяльності: виготовлення та реалізація продукції тваринного походження.
Обов’язки:замовлення товарів та послуг для безперебійного функціонування виготовлення продукції та подальшого його продажу; складання звітів та їх аналіз по раціональному використанню тари, довгострокове планування і прогнозування, участь у розробці планів продажу та проведенні акцій для поточних клієнтів, робота з борговими зобов’язаннями, поточні завдання керівника підприємства. Оформлення документів для експорту виготовленої продукції.
2. Управління капітального будівництва ПрАТ «АК «Київводоканал» – з вересня 2017 року по грудень 2018 року – економіст І категорії планово-фінансового відділу
Сфера діяльності: замовник послуг по реконструкції та будівництву об’єктів водопровідного та каналізаційного господарства ПрАТ «АК «Київводоканал».
Обов’язки: підготовка проектів перспективних, річних, квартальних, місячних планів; формування щомісячних, щоквартальних та річних звітів; планування фонду оплати праці, чисельності працівників, їх аналіз та складання звітів у зазначені терміни за встановленими формами; ведення службових листувань з підприємствами, організаціями та товариствами не залежно від їх форм власності для реалізації покладених завдань.
3. Департамент експлуатації водопровідного господарства ПрАТ «АК «Київводоканал» – з липня 2010 року по вересень 2017 року – економіст ІІ категорії планово-економічного відділу.
Сфера діяльності: надання населенню послуг з постачання холодної води.
Обов’язки: підготовка проектів перспективних, річних, квартальних, місячних планів; формування щомісячних, щоквартальних та річних звітів, їх аналіз та подання у зазначені терміни за встановленими формами; формування та подання бюджету департаменту по статтям витрат на наступний рік; ведення службових листувань для реалізації покладених завдань.

Вміння та навики: досвідчений користувач ПК, робота з програмами MS Office, програми обліку «1С: Підприємство» (брала дані для звітів), ІТ-Enterprise. Робота з електронною поштою, з сервісами пошуку.

Особисті якості: цілеспрямована, ініціативна, порядна, гарантую конфіденційність інформації, без шкідливих звичок.

Рівень з/п оговорюється на співбесіді та залежить від обсягів робіт.

Побажання до вакансії :
1. Випробувальний термін не більше 2-х місяців;
2. Стабільна та своєчасна з/п;
3. Чіткий графік роботи : 5р.д. з 8.00 до 17.00 або 9.00 до 18.00;
4. Офіційне працевлаштування;
5. Дружній та надійний колектив.
Територіальне розміщення: перевагою є м. Бровари. Також розгляну інші варіанти.

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел.:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Экономист, менеджер
7000 грн, Бровари, Київ

Бухгалтер, економіст, менеджер
15000 грн, Бровари, Бобровиця, Дистанційно

Економіст, менеджер
Бровари

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: