Резюме від 6 січня 2024 Файл

Юстина

Товарознавець-обліковець (Poster)

Вік:
44 роки
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА
м. Бровари

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Отримати посаду керуючої, менеджера ресторану, кафе; сервіс
менеджера; адміністратора кухні; товарознавця-обліковця
внутрішньої бухгалтерії в касовій програмі Poster (вільний графік
роботи).
Мета
Бажана заробітна плата від 25 000 грн./при повному графіку або
по домовленості при сумісництві (в залежності від задач та
графіку роботи).

Загальний
досвід роботи ✔ Товарознавець-обліковець, технолог мережа кафе “Grigoriev cofеe”,
в рестораннiй “Бобер хауз” та кав`ярня з кухнею на доставку “Grille Ville” (по
сферi: сумісництву), м. Київ
17 років по ✔ Товарознавець, обліковець, сервіс менеджер сімейне кафе
січень “Базилік”, м. Бровари
2023 р. ✔ Бренд-шеф, технолог, керуюча, організатор, бар-менеджер кафе
“Lovita”, м.Батумi, Грузiя
✔ Керуюча, організатор, технолог, бренд-шеф, засновник замiський
ресторан "Fresco bistro", с.Рожни, Київська обл.
✔ Керуюча, товарознавець-обліковець, сервіс менеджер,
адміністратор 2-ма ресторанами “BBQ” та “Ах, Odess”, м.Бровари
✔ Старший адміністратор-менеджер, ресторація м`яса та пива
«Фермер», м.Бровари
✔ Керуюча, менеджер, «Hotcafé Maxi», мережа кафе при АЗК «ОККО»,
м. Київ
✔ Керуючий адміністратор, засновник Стейк-бар «Швейк», м.
Бровари
✔ Помічник директора, мережа фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ

✔ Офiцiант, ресторан “Спорт”, м.Бровари

✔ Офiцiант, перший нiчний клуб з iноземними iнвестицiями “Play
off`s” при готоелi “Либiдь”, м.Киiв.

Функціональні обов’язки в сфері роботи громадського харчування:
● Запуск та розвиток об`єктів з «0»; ребрендінг закладів;
● Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету
закладу;
● Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки ;
● Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками, звірки;
● Розробка, відпрацювання, приготування холодних та гарячих страв
української, італійської, європейської , американської, частково східної
кухні;
● Виготовлення кондитерських виробів;
● Співпраця з контролюючими органами;
● Контроль залишків товару, оцінка об`єктивних запасів, забезпечення
товарними запасами на період;
● Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на
кухні, барі, мерчандайзінг вітрини, складання меню та тех.карт,
вiдпрацювання страв;
● Навчання та контроль виконання персоналом стандартів
обслуговування та стандартів чистоти, штатної дисципліни;
● Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок,
документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення
накладних, проведення інвентаризацій;
● Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
● Набір персоналу, складання графіку роботи, навчання та контроль
роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат, ведення анкет,
бази даних співробітників, написання посадових інструкцій, чек листи,
службові записки;
● Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
● Оформлення торгового залу РМ, декор інтер'єру ресторану,
● Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
● Управління командою працівників до 40 чол.;
● Вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
● Прийом та організація банкетів;
● Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
● Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
● Досвід роботи з Poster, навички роботи з R-Keeper, Iiko, 1С8;
● Робота з первинною бухгалтерією (вхідні, вихідні документи,
договори, угоди, накладні, акти виконаних робіт, тех. карти,
рахунки-фактури, кошториси, акти списання, ділове листування та ін.)
Досвід роботи ✔ Кондитер (приватна діяльність) - 3 роки;
в інших ✔ Декоратор, флорист (фрі-ланс) – 5 років, м.Київ, м.Бровари;.
галузях ✔ Помічник Зам. Директора, ТОВ «Взуттєвий Альянс» - 3 роки;
(14 років) ✔ Керівник, Комісійний магазин «Саквояж» (ПП) - 2 роки. м.Бровари;
✔ Керівник, Стоковий магазин одягу та взуття (ПП) - 3 роки,
м.Бровари;
✔ Менеджер, Агентство моделей «Карін» - 2 роки, м.Київ;
✔ Директор, Школа моделей «PromoStar» - 2 роки. м.Бровари;
✔ Арт-директор, Нічний клуб «Дельта» - 2 роки. м.Бровари;
✔ Менеджер по артистам, стилістам, візажистам, Всеукраїнський
фестиваль «Червона Рута» - 2 роки. м.Київ;
✔ Касир-продавець, Торгова мережа «Космо» - 1 рік. м.Київ;
Освіта ● Школа кондитерів “Pastry-Chef school” Юлії Миколаєнко, 2021 р.
● Підвищення кваліфікації керівників ресторанів фаст-фуд (менеджмент,
маркетинг, мерчандайзінг, сервіс, тайм менеджмент, HR, техніка
безпеки, франчайзінг та ін.) 2016 р.
● Курси флористики та декору (флорист, декоратор), 2015 р.
● Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма), 2010 р.
● Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер
театралізованих масових дійств), 2002 р.
● Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського
університету ім. Т.Шевченка (рекламіст), 1997 р.
● Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер), 1996 р.
● Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер,
адміністратор), 1996 р.
● Школа круп’є (круп'є), 1995 р.
● Школа модельного бізнесу (фотомодель),1994 р.
● Курси офіціантів, 1993 р.
● Курси ділової жінки та єтикету, 1992 р.
Уміння та - Впевнений ористувач ПК: Internet, Microsoft Office (Word, Exсel), Google doc,
навички Poster, Canva. Навчики роботи: ACDSee; 1С8, R-Keeper,, Iiko.
- Хороші організаторські здібності;
- Досвід підбору та управління персоналом;
- Творчі здібності та досягнення;
- Тонке відчуття творчого приготування страв та розробки оригінальних
рецептів;
- Обширний досвід роботи з документами різної складності (вхідні, вихідні
документи, договори, угоди, накладні, акти виконаних робіт, технічні та
калькуляційні карти, рахунки-фактури, анкети, написання посадових
інструкцій, кошториси, акти списання, чек листи, службові записки, ділове
листування та ін.)
- Водій з досвідом керування 13 років (права категорії В).
Додаткова - легко навчаюсь, здібності до освоєння нових направлень діяльності;
інформація порядність; цілеспрямованість; енергійність; комунікабельність;
відповідальність; дисциплінованість, акуратність; ініціативність; тактовність;
хороші організаторські здібності; раціональність; творча особистість; логічне
мислення; здатність і бажання розвиватись;
- Хоббі – керування автомобілем, народний вокал, декупаж, виготовлення
декоративних предметів інтер`єру, кулінарія, кондитерська справа, спорт,
туризм, подорожі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: