Резюме від 13 квітня 2024 Файл

Мар'яна

Бухгалтер, економіст

Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

БАГРІЙ Мар’яна Богданівна

Дата народження: 25.04.1983
Місто: Івано-Франківськ
Моб.тел.:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
2021-2023 р.р. - провідний фахівець відділу поштової безпеки Івано-Франківської дирекції АТ «Укрпошта». Проведення службових перевірок відділень поштового зв’язку, розшук втрачених поштових відправлень, проведення службових розслідувань, перевірка кандидатів на зайняття вакантних посад, участь у ревізіях головних кас філій.
2018-2021р.р. - економіст, бухгалтер Вищого художнього професійного училища №3. Ведення операцій по руху ТМЦ, облік надходження, реалізації матеріалів, формування документації по списанню ТМЦ, проведення інвентаризацій, формування податкових накладних та декларацій, реєстрація юридичних та фінансових зобов’язань, здійснення банківських операцій в системі клієнт-банк.
2014-2018р.р.- ПП ” ІФ-кераміка”-бухгалтер-оператор. Аналіз товарообороту та оформлення замовлень, оформлення первинних документів, ТТН, перевірка закупівельних, оптових та роздрібних цін згідно обраної цінової політики підприємства, робота з рекламацією.
2014р.-Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр-працівник канцелярії. Оформлення вхідної і вихідної документації.
2009-2014р.р.- “ПП Берта Плюс”-працівник торгового відділу. Робота з первинною документацією, оформлення повернень покупцям, оформлення і ведення договорів із покупцями.
2007-2008р.р.-робота в ЗАТ «Догмат Україна» - консультант пункту обслуговування клієнтів. За час роботи ознайомилася з великою кількістю банківських продуктів та принципами роботи банків взагалі. Отримала практичні навики у роботі з клієнтами та технологічною схемою видачі кредитів, як споживчих так і готівкових фізичним особам, суб’єктам підприємницької діяльності.
Освіта:
2000-2003р.р.- Івано-Франківський фінансово-комерційний коледж ім.С.Граната, диплом молодшого спеціаліста з фінансів.
2003-2006р.р.-Тернопільський державний економічний університет , факультет «фінанси», кваліфікація- спеціаліст з фінансів. Проходила практику в АКБ «Брокбізнесбанк». Захистила на відмінно роботу на тему «Аналіз фінансової діяльності банківських установ».

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, уважна до деталей, чесна, старанна.
Додаткові відомості: знання мов – українська, російська, англійська зі словником.

Схожі кандидати

Бухгалтер, економіст, ревізор
25000 грн, Івано-Франківськ, Львів , ще 6 міст

Економіст, бухгалтер
5000 грн, Івано-Франківськ

Економіст, бухгалтер, офіс-менеджер
15000 грн, Івано-Франківськ

Менеджер, логіст, економіст, бухгалтер, адміністратор
Івано-Франківськ, Долина

Бухгалтер, економіст
35000 грн, Івано-Франківськ

Економіст, бухгалтер, адміністратор, менеджер
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: