Резюме від 14 травня 2024 PRO

Марта

Контент-менеджер (Instagram), 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач вокалу

з 09.2022 по 12.2022 (3 місяці)
Solomusic Studio, Львів (Освіта, наука)

Проводила заняття у індивідуальному форматі. Обрала як профіль викладання роботу з підлітками та дорослими, з огляду на різну специфіку та мотиваційну базу старшої категорії учнів у порівнянні з маленькими дітьми. Працювала як "з нуля", так і з учнями, що вже мають досвід співу.

Бариста

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
CoffeeLab, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Викладач вокалу та сценічної майстерності

з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)
Wow Studio, Львів (Освіта, наука)

Розвивалася як ментор і викладач для дітей та підлітків (групові та індивідуальні заняття). Застосовувала комплексний підхід до викладання.
Організовувала та готувала колективні та соло-перформанси для участі у різних культурних заходах, концертах та конкурсах, з підтримкою підопічних аж до самого виходу на сцену.

Освіта

ЛНУ ім. І. Франка

Економічний факультет, кафедра менеджменту, менеджмент організацій та адміністрування,, Львів
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

ЛМК ім. С. Людкевича

Вокальний відділ, спеціальність - вокал (виконавське мистецтво, викладання), Львів
Середня спеціальна, з 2016 по 2020 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Освіта - SMM-спеціаліст

2024, 5 днів
Сертифікат

Знання і навички

Windows Знання офісних програм Canva Figma basics Редагування текстів Написання рекламних текстів Відеомонтаж Озвучка Photo Editor: Pixlr E ClipChamp Adobe Audition DaVinci Resolve Trello Створення stories Створення відеоконтенту Графічний дизайн Креативність Саморозвиток

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Італійська — початковий
  • Французька — початковий

Рекомендації

Калинович Марія

Калинович Марія

Студент, ЛНУ ім І. Франка (студентка)

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Запрошую до ознайомлення з моїм портфоліо: https://www.canva.com/design/DAGEkC_uNfQ/JtQfv7BmTbb6XkOt2XDRcw/view?utm_content=DAGEkC_uNfQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

Оскільки мій перший здобутий фах є творчим, це спонукало мене до вивчення моментів, що стосуються просування власної творчості у соцмережах. Я є активним учасником музичної спільноти "Порічка", яка проводить у Львові та Києві найрізноманітніші заходи для музикантів і не тільки. Це лекції, вільні мікрофони, нетворкінги та ще багато корисностей, які я використовую для саморозвитку. Саме вони підштовхнули мене до заглиблення в тему SMM та створення якісного контенту для соцмереж.

Маю досить великий досвід у творчості, це спонукало до більш професійного вивчення сфери SMM, створення та просування особистого бренду, і відповідно вивчення різноманітних інструментів для створення контенту. Також мене цікавить відеомонтаж та music production, що стане корисною навичкою у виконанні поставлених перед цією позицією завдань.

Мабуть найсильнішою моєю позитивною рисою в контексті роботи є абсолютна орієнтація на ефективне виконання поставлених переді мною завдань. Я вмотивована вдосконалювати свої здібності та освоювати нові інструменти. Вважаю своєю ключовою рисою вміння швидко навчатися та адаптовуватися до змін.
Я — універсальний гравець, здатна виконувати різні ролі у команді: прекрасно можу справлятися як з лідерською позицією, так і організаторською, або позицією командного гравця-виконавця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: