Резюме від 7 лютого 2024 PRO

Василь

Таргетолог

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Таргетолог

з 10.2023 по нині (7 місяців)
La Casa Acogedora, Київ (Нерухомість)

Таргетолог

з 04.2022 по 08.2023 (1 рік 4 місяці)
Клініка "Masych clinic", Івано-Франківськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Таргетолог

з 10.2021 по 02.2022 (4 місяці)
Житлова компанія "Альянс", Івано-Франківськ (Нерухомість)

Таргетолог

з 03.2021 по 10.2021 (7 місяців)
АН "Stragora", Яремче (Нерухомість)

Таргетолог

з 09.2020 по 03.2021 (6 місяців)
Туристична компанія "GutsulTour", Яремче (Туризм)

Таргетолог

з 04.2019 по 08.2020 (1 рік 4 місяці)
Хата Ламінату, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

1. Розробка стратегії реклами: Визначення цільових аудиторій, вибір цілей та розробка ефективної стратегії розміщення рекламних кампаній.

2. Створення та оптимізація рекламних кампаній: Запуск та управління рекламними кампаніями, включаючи вибір форматів реклами, створення та адаптація рекламних матеріалів, встановлення бюджетів.

3. Аналіз даних та звітність: Відстеження показників ефективності рекламних кампаній (KPI), аналіз зібраних даних для оптимізації стратегій і підготовка звітів про результати.

4. A/B тестування:(ручні) на рівні груп оголошення. Проведення тестів для визначення найбільш ефективних рекламних повідомлень, цільових аудиторій та інших елементів кампанії.

5. Сегментація аудиторії: Використання даних для створення специфічних сегментів аудиторії для більш точної націленості рекламних кампаній.

6. Співпраця з іншими відділами: Комунікація з відділами маркетингу, продажів та креативу для забезпечення єдності маркетингових зусиль.

7. Оновлення та інновації: Слідкування за останніми тенденціями в цифровому маркетингу та соціальних медіа, адаптація стратегій під нові інструменти та платформи.

8. Контроль бюджету: Управління бюджетом рекламних кампаній, забезпечення оптимального використання ресурсів та максимальної ROI (повернення вкладених інвестицій).

9. Вирішення проблем: Швидке реагування на проблеми або зміни в рекламних кампаніях, виправлення помилок або непередбачених змін у рекламних алгоритмах платформ.

10. Маштабування діючих рекламних компаній.

11. Запус динамічного ретаргетингу.
12. Прописання діючої воронки продажів для інтернет магазинів.

Освіта

вище професійне училище №21

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення (з поглибленим вивченням мови програмування Java), Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення – це високо­кваліфікований робітник, який вміє не тільки працювати з офісними додатками (текстовим редактором, електронними табли­цями, базами даних, графікою, презентаціями), а й буде техніч­ним фахівцем в області інфор­маційних техно­логій. Він буде вміти налагод­жувати систем­не й прикладне програмне забезпе­чення; обслуговувати й модернізувати персональний комп’ютер, периферійні пристрої; виконувати роботи із захисту інформації; розробляти й створювати Веб-додатки, розміщувати й обслуговувати Веб-сайти; діагностувати поломки, збої в роботі апаратних засобів і програмних продуктів; проектувати, створювати й контролювати роботу локальної мережі; оформлювати організаційно-розпорядчу документацію; надавати інформаційні послуги та проводити обґрунтований вибір комп’ютерної техніки, офісного обладнання та програмного забезпечення відповідно до потреб споживачів.

Додаткова освіта та сертифікати

WebPromoExperts(спеціаліст по таргетованій рекламі)

2019, 2місяці

Targetorium (спеціаліст по таргетованій рекламі)

2020, 2 місяці

Targetorium (Media Buyer, TikTok, Twitter) Pro

2021, 3 місяці

IT Step Academy (спеціаліст по таргетованій рекламі)

2022р, 6 місяців

Genius.Space (Спеціаліст по таргетованій рекламі)

2023, 2 місяця

Знання і навички

Самостійність Налаштування таргетованої реклами SMM Упаковка соц.мереж Відеомонтаж Копірайтинг Налаштування контекстної реклами Розробка сайтів Створення лендінгів Створення креативів Розробка маркетингової стратегії Просування в TIKTOK Створення брендбуків Ведення соціальних мереж Розробка контент-плану Adobe Photoshop Figma Дизайн сайтів Final Cut Фотозйомка Професійна обробка фото Інтернет-маркетинг Facebook Ads Manager Adobe Lightroom Креативність Самомотивація Уміння аналізувати Комунікабельність Створення Reels Зйомка stories Ремаркетинг Проведення промокампаній Проведення розіграшів InShot Google Analytics Adobe Illustrator

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Контент-мейкер
Івано-Франківськ, Дистанційно

Маркетолог, таргетолог (SMM)
15000 грн, Івано-Франківськ, Яремче

SMM-менеджер
Івано-Франківськ, Дистанційно

SMM-менеджер, контент-креатор
Івано-Франківськ, Ужгород, Дистанційно

SMM-менеджер
Івано-Франківськ

SMM-менеджер, таргетолог
10000 грн, Івано-Франківськ, Бурштин, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: