Резюме від 2 лютого 2024 Файл

Ольга

Копірайтер

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Конопля Ольга Віталіївна, народилася 11 листопада 1983 року в м. Львів.
2000 року вступила до ЛНУ ім. І. Франка, на історичний факультет, який закінчила 2005 року, отримавши диплом з відзнакою за спеціальністю “Магістр історії та етнології”.
З 2002 по 2006 рік працювала промоутером та інтерв'юером у маркетингових та торгівельних компаніях.
2004 року закінчила Вищу Школу Громадського Лідерства (зараз Інститут Громадського Лідерства), отримавши диплом “Менеджер неурядових громадських організацій”. З 2004 року була менеджером по зв'язках з громадськістю ЛГО “НУМО”.
З 2005 по 2006 рік працювала викладачем, проводила семінарські заняття з соціології для студентів ЛНУ ім. І. Франка.
З 2006 по серпень2011 року працювала в РАС при Інституті Археології АН України на посаді лаборанта та старшого лаборанта.
З 2011 по 2012 рік працювала в ІА ЗІК на посаді журналіста. Основна робота – взяття інтерв’ю, редагування текстів, переклад з англійської та російської мови.
З 2012 року працюю копірайтером та рерайтером, основні теми – туризм, будівництво, економіка, легка промисловість та огляди технічних новинок.

Є досвід проведення соціологічних та маркетологічних досліджень, організації та проведення фокус-групових досліджень, контент-аналізу тексту. Брала участь у міжнародних соціологічних дослідженнях, що проводились на базі університету. Є досвід роботи консультантом по роботі з клієнтами. Також є досвід журналістської роботи, написання статей, пошуку новин та наповнення новинних сайтів, взяття інтерв'ю.

Знання мов: українська, російська — вільно, англійська — рівень Intermediate. 2010 року організувала англомовний розмовний клуб Start Up English Club , також є учасницею англійського розмовного клубу Language Exchange Club Lviv.

До особистих позитивних якостей відношу комунікабельність, здатність швидко навчатися, вміння спілкуватися з людьми та шукати нові шляхи вирішення проблем та завдань. Також маю хороші організаторські здібності.

Мої контакти:
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

SEO-копірайтер
Львів

Копірайтер
Львів, Дистанційно

Копірайтер
15000 грн, Львів, Дніпро, Київ

Копірайтер
Львів

Редактор, коректор, оператор комп'ютерного набору, автор текстів
5000 грн, Львів, Дистанційно

Копірайтер
3000 грн, Львів, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: