Резюме від 5 лютого 2024

Остап

ASP.NET core developer

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ ім. Івана Франка

Прикладна математика. Комп’ютерні науки
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

ASP.NET Core ASP.NET MVC MVC C# .NET .NET Framework Entity Framework PostgreSQL SQL MySQL Docker Docker Compose Nginx HTML CSS CSS Flexbox JavaScript WebGL JSON XML XSLT Git GitHub Користувач ОС Linux Користувач ОС Windows Знання принципів ООП Знання принципів MVC MS Visual Studio Knowledge of design patterns Design Patterns ASP.NET VS Code WPF WPS Office Python Agile Scrum Kanban WebSocket SignalR Git Bash XUnit NUnit SOLID Principles MS Azure Knowledge of OOP principles

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

OSTAP MELNYK

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Lviv

Я починаючий розробник. Шукаю можливість професійного зростання в області розробки програмного забезпечення, спеціалізуючись в C#, .NET, ASP.NET Core. Планую розвиватися в сфері веб-розробки. Моє прагнення до навчання виявляється у готовності приділяти максимум необхідного часу для освоєння нових та необхідних технологій. Відкритий до викликів та не боюсь складнощів😊. Активно вивчаю останні тенденції в розробці веб-додатків, поповнюючи свої знання за допомогою відкритих ресурсів та документацій.


Досвід:


1.Оптимізація завдань на розподілених серверах:

Розробляв веб-застосунок за допомогою ASP.NET Core, де клієнти можуть конвертувати типи файлів. У цьому проекті була реалізована авторизація та аутентифікація клієнтів. Основною метою проекту було, створити веб застосунок, backend якого здатний коректно обслуговувати трудомісткі запити користувачів.
Обов’язковою частиною проекту було створення трудомісткої зададачі, яка буде вирішуватися на декількох серверах, та створення балансувальника навантаження між цими серверами. Для цього використовувалися технології, такі як: C#, ASP.NET core MVC, Entity Framework core, PostgreSQL, Docker, Nginx, HTML, CSS, JS, VCS: Git/Github. Також використовував Azure як сховище для клієнтських даних(великої кількосьті файлів) та працював із веб-сокетами, забезпечуючи відображення ходу виконання задачі для клієнта (SignalR в ASP.NET).


2.Фінансовий Трекер

Командна розробка десктопного застосунку з використанням технологій: Windows Presentation Foundation (WPF), ADO.NET, EF core, PostgreSQL, а також фреймворками для тестування продукту, а саме : xUnit, NUnit
Це інтуїтивний десктопний інструмент для ефективного ведення бюджету, контролю витрат і визначення фінансових цілей, забезпечуючи безпеку даних та зручний інтерфейс. Розробка цього продукту враховували використання SDLC а саме Agile – Scrum/Kanban методологій, а також VCS: Git/Github


3.Розробка CAD-редактора для комп’ютерного моделювання.

Розробляю CAD-редактор для комп'ютерного моделювання, що має на меті створення інструменту, який реалізує метод скінчених елементів для аналізу тривимірних задач теорії пружності.
Основна функціональність веб-застосунку над яким я працюю дозволяє користувачам визначати паралелепіпеди, ребра яких представляють собою криві другого порядку, надаючи об'єктам довільну форму. В подальшому для аналізу навантаження на конструкції, які визначив користувач, реалізується алгоритм просторової дискретизації об'єкта.
Для досягнення цієї мети проект включає створення кількох серверів та їхнє балансування з використанням ASP.NET core, Docker та Nginx. Фронтенд частина розробляється з використанням HTML/CSS/JavaScript та використанням js фреймворку WebGL який дозволяє відображати 3D-графіку безпосередньо у веб-браузері без необхідності встановлення плагінів, базуючись на JavaScript API.

Технічні навички:

•ASP.NET core (MVC)
•C#
•.NET
•Entity Framework core
•PostgreSQL
•Docker
•NGINX
•SignalR
•HTML/CSS/JavaScript/
•Розуміння форматів даних (JSON, XML / XSLT)
•Git / GitHub
•Azure
•Linux (Ubuntu)
•WebGL
•Design Patterns

Схожі кандидати

.NET/C# Developer, ASP.NET/Core
Хмельницький, Дистанційно

Junior C#, ASP.NET Core Developer
Житомир, Дистанційно

ASP.NET Core/Angular developer (Back-end, Full Stack)
57000 грн, Дистанційно

Full stack, ASP.Net, core-разработчик
Київ, Дистанційно

Trainee, Junior C#, ASP.NET Core Developer
Львів

C# Asp.Net (Core) Developer
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: