Резюме від 5 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10446369

Адміністратор ресторану, кав'ярні, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Середня

Знання і навички

Стресостійкість Вільна англійська Знання ПК Презентабельна зовнішність Вміння швидко вчитись новому Самомотивація Вміння робити цікаві тематичні фото

Знання мов

Англійська — вище середнього

Інвалідність

Третя група.
У мене була травма шиї, і я не підіймаю більш ніш 6 кг. Мої медичні документи залишились у Європі.

Додаткова інформація

Адміністратор ресторану. Мене звуть Єрьоменко Марія, 42 р. Я народилась і мешкаю на Печерську. У 1998 році отримала повну середню освіту. Нажаль, не здобула вищої освіти, але весь час прагну отримувати нову інформацію. Мої бабуся з дідусем працювали вчителями у старших класах. Вони загартували
мене, що тільки практика та любов до улюбленої справи створюють професіоналів. Маю педагогiчнi здібності.
У мене є досвід роботи адміністратором (на посадi помічник-консультант народного депутата України) у фракції Верховної Ради України . Вивчала касову дисципліну та закінчила курси "Технік -оператор ПЕОМ" та "Оператор ПК зі знанням бухгалтерського обліку", та володію Англійською мовою на рівні Intermediate.
Можу мотивувати та навчати персонал. Прагну розвинути ресторанний бізнес та контролювати роботу всіх підрозділів, створюючи якісний сервіс для гостів закладу. Маю досвід стажування помічником-кухаря, з перспективою стати кухарем ресторану "їsh fish". Нажаль, через травму спини покинула роботу на кухні. До цього працювала та стажувалась у зразковій "Сушія" у ТЦ Гулівер. Також маю досвід стажування на кухаря у ін.закладах міста та стажувалась на адміністратора доставки. Розуміюсь на організації банкетів.
Починала працювати у сфері харчування у гриль-паб "Вдрова", працюючи за касою та на барі (бармен і бариста), слідкуючи за роздачею страв на вітрині з контролем літньої тераси. Швидко вчусь новому. Маю знання стандартів ресторанного сервісу.
Розумію принцип роботи ранерів.
Вмію здійснювати контроль за санітарними нормами та якістю їжі.
У мене приємна зовнішність та грамотне чітке мовлення.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: