Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10448349

SMM, Project-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 06.2023 по 11.2023 (5 місяців)
Resto Friends, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор готелю

з 09.2022 по 12.2022 (3 місяці)
Pullman Riga Old Town, Рига (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор готелю

з 09.2021 по 12.2023 (2 роки 3 місяці)
Готель Діамант, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Національний Лісотехнічний Університет

Готельно-ресторанна справа, Львів
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Середня спеціальна, з 2021 по 2023 (2 роки)

Знання і навички

Відеомонтаж Прокачування іміджу Розробка стратегії Створення візуалу Створення контенту Ресторанне обслуговування MS Excel MS Word MS Office Ведення документації Відповідальність Ведення соціальних мереж Знання офісних програм Canva Креативність Уміння аналізувати Розробка контент-плану Зйомка stories Створення Reels Adobe Lightroom Творчий підхід Гнучкість Ведення переговорів Доброзичливість Тайм-менеджмент Проведення презентацій Орієнтація на результат Наполегливість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Офіційного працевлаштування на разі не маю, проте працювала над власними або волонтерськими проектами

Серед них:
• Повне ведення фан-акаунту в інстаграмі (близько 7т підписників до закриття проекту): генерація постів, пошук коміксів, узгодження з авторами дозволу на публікацію, клінінг і тайпінг (комікси), монтаж відео.

• Повне ведення тік току (5т підписників до закриття проекту): зйомка відео (у грі), монтаж, ведення додаткового телеграм каналу з новинами та анонсами.

• Часткове ведення інстаграму коледжу: розробка стилю, підбір шрифтів та кольорів, відеозйомка у коледжі, монтаж, генерація сторіс.

• Повне ведення інстаграму готелю: розробка стилю, підбір шрифтів та кольорів, відео та фото зйомка у готелі, монтаж, генерація сторіс, розробка обкладинок для актуальних сторіс

• Робота з авторами у якості бета-рідерки: вичитка тексту, визначення прогалин та недопрацьованих моментів, аналіз арки персонажів і логічності їх розвитку та дій, надання консультації та генерація ідеї та пропозицій для виправлення.

Цей досвід був неоплачуваним та здійснений лише на основі мого бажання та мотивації, наразі проекти закриті або передані на ведення третім особам.


Також маю шире розуміння в маркетингу, в першу чергу завдяки своєму досвіду, вказаним вище, а також моєю освітою у сфері обслуговування.

Я працювала у двох готелях (Україна та Латвія) та ресторані (Україна), де розвинула свої знання. У мене є розвинуте своє певне розуміння маркетингу і як його варто використовувати, проте не вистачає практики, щоб мати змогу підлаштуватися під різні проекти.


Мій досвід у сфері обслуговування дозволяє мені слухати чого хоче клієнт та підбирати найкращий варіант, виходячи із того, що взагалі можливо.

Щодо одноразових проектів. Їх я виконую за досить короткий період та приймаю безоплатні правки.

Щодо одноразових замовлень:

Консультація «старт» по тікток / тікток + інстаграм.
• презентація у зум або записане відео
• окремий текстовий документ з усіма ключовими тезами
• посилання на усі згадані ресурси
• підтримка під час та після консультації


Також це можуть бути будь-які сторіс, розробка обкладинок для актуальних сторіс, написання сценаріїв, аналіз проблематики сторінки та виявлення проблеми (чому ваш товар не купують?)



Готова приймати як одноразові так і постійні проекти.

Щодо постійних проектів на ведення або допомогу, бажаний гнучкий графік. Мій ідеальний робочий день починається о 10-11 ранку, з цієї години я більш продуктивна, ніж з 8-9.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: