Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Олександр

Технолог харчової промисловості

Вік:
37 років
Місто проживання:
Звягель
Готовий працювати:
Житомир, Львів, Рівне, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 02.2019 по нині (5 років 3 місяці)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

Професійні навички:
-знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
-знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
-ведення звітної документації (1 с та Microsoft Exel);
-формування заявок сировини;
-контроль сировини;
-контроль залишків на складах;
-формування заявок сировини;
-контроль виходів;
-контроль якості готової продукції;
-контроль виходів компонентів після обвалки;
-володію технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів;
Складаю графіки роботи підрозділів цеху.
Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (обвалка, фаршоскладання, формування, термообробка).

Майстер цеху

з 04.2013 по 02.2019 (5 років 10 місяців)
ТМ Хуторянка, Корець (Харчова промисловість)

-організація роботи ковбасного та відділення копченостей;
-організація роботи відділення обвалки та контроль виходів після обвалки;
-організація та контроль відділення формовки ковбасних та мясних продуктів;
-організація правильної послідовності подачі фаршів на шприци;

Готувач фаршу

з 10.2012 по 04.2013 (6 місяців)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Готувач фаршу

з 04.2010 по 09.2012 (2 роки 5 місяців)
ТМ Сінгурівські ковбаси, Житомир (Харчова промисловість)

Апаратник термічної обробки ковбасних виробів

з 03.2009 по 04.2010 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Оператор лінії у виробництві ковбасних виробів

з 10.2008 по 03.2009 (5 місяців)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Учень готувача фаршу

з 02.2008 по 09.2008 (7 місяців)
ТОВ Мясо Полісся, Житомир (Харчова промисловість)

Освіта

Київський Національний Університет Харчових Технологій

Харчові технології, Київ
Вища, з 2016 по 2017 (1 рік)

Знання і навички

Уважність Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Ведення документації Інвентаризація Контроль залишків Робота в команді Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Самостійне прийняття рішень Користувач 1С MS Excel Навчання персоналу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: