Резюме від 7 березня 2024

Vladislav

Оператор call-центра

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Retention-менеджер

з 03.2021 по 03.2022 (1 рік)
Милтон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Знання і навички

Стресостійкість Проведення тренінгів Розробка плану навчання Проведення тренінгів з продажу Робота в команді Управлінські навички Аналіз роботи персоналу Здатність до навчання Активний продаж Прямий продаж Ведення CRM Робота із запереченнями

Додаткова інформація

Добрый день, опыт работы на трубке порядка 5 лет, 3 года занимал руководящие должности на сбере, прошел все этапы, от холодника до пульта, затем перешёл работать на фин рынки, так же работал сначала в сейлс отделе, около 4 месяцев, затем перешел на рет, опыт общий опыт на рете около года, после начала войны только недавно вернулся в строй, с начала лета был в нескольких офисах, рассмотрю предложения на должность ретеншен агента, так же возможно бизнес тренер, можно поговорить подробнее по телефону, предварительно лучше написать в телеграмм [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: