Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Олександр

Project-менеджер (будівництво, виробництво)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор підприємства

з 09.2022 по 02.2024 (1 рік 5 місяців)
Tryzub Industries, Київ (Машинобудування)

Основним напрямком діяльності компанії є виготовлення металевих конструкцій та деталей для транспортних засобів, що використовуватимуться на пікапах та позашляховиках для покращення їх функціональних властивостей, збільшення місткості та обсягів вантажів, що можуть перевозитись. Окрім того, проводяться дослідження та експериментальні розробки щодо вдосконалення вузлів і деталей таких транспортних засобів для збільшення їх функціональності і захисту.

Виготовлені деталі та розробки встановлюватимуться на транспортні засоби, що використовуються Збройними силами України та іншими підрозділами, які забезпечують обороноздатність нашої держави.

На мене було покладено пошук, організацію і налагодження виробництва з подальшим покращенням і модернізацією виробничих процесів. В умовах постійних обстрілів і відключень електроенергії було знайдено приміщення, створено виробництво в максимально короткий термін з налагодженням всіх процесів: підготовка цеха, закупівля і налагодження обладания, інструмент, малярна камера, склад, приміщення для персоналу, офіс і т.д.
Створено колектив з повноцінною автономією. Розроблено, пройдено випробування та запущено в серійне виробництво броню від уламків. Отримані сертифікати, налагоджено роботу з підрядниками, збут продукції. Загалом впроваджено більше десяти продуктів за період роботи. Наразі відбувається виробничий цикл основних вузлів, розробок і модернізацій. Паралельно створюються і розробляються нові продукти які допомагають і захищають наших воїнів.
https://www.tryzub.industries/

Керівник проєктів

з 04.2021 по 08.2022 (1 рік 4 місяці)
York architects, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Компанія заснована Романом і Дарією Куриленко в Києві. Студія створює приватну архітектуру, комерційні об'єкти, інтер'єри великих комерційних об'єктів та приватні інтер'єри. До складу студії входять 28 архітекторів і дизайнерів. Дуже круті і креативні люди які створюють наш майбутній комфорт.)

За період праці набув навичок роботи з архітектурно-проектною документацією, пройшов усі етапи будівництва об'єктів, починаючи з МБУ і закінчуючи останньою лампою.
Обов'язки: Збір, вивчення проектної документації: інженерії, конструкторської, архітектурної. Узгодження з підрядними організаціями та замовником. Введення коригувань у проект та розробка вузлових рішень. Видача проекту та ведення авторського та технічного нагляду відповідно до будівельних норм. Організація робіт, планування етапності виконання. Контроль і усунення ризиків. Проведення та відвідування зустрічей, планування та розподіл завдань. Робота з підрядними організаціями та замовником.
https://yorkarchitects.com.ua/

Начальник виробництва

з 10.2018 по 10.2020 (2 роки)
Золоті Ворота, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Високотехнологічний, різнобічний, актуальний, ризиковий та цікавий проект. Набув досвіду побудови модульних будинків. Вивчив технологію будівництва виробничої лінії. Наразі компанія побудувала виробництво на 20тис. м2 по виготовленню таких будинків в Броварах.
Обов'язки: прийом, контроль креслярської документації, складання, аналіз та виправлення проектних недоліків. Налагодження виробничих циклів. Відпрацювання технологій виготовлення. Налагодження обладнання. Планування та розподіл завдань.
Відвідування різноманітних форумів і виставок.
https://hutjet.land/
https://tobesola.com

Начальник виробництва

з 05.2016 по 10.2018 (2 роки 5 місяців)
LifeStayleCamper, Київ (Машинобудування)

Приймав участь у появі продукту, перший продукт був зібраний в гаражі та виставлений на показ. З перших виставок отримали купу замовлень і позитивних відгуків. Не роздумуючи було взято в оренду приміщення обладнано під виробництво. Протягом 2 місяців було налагоджено процес, обладнання і створена перша партія продукції, в проміжку розроблена і впровадження ще одна успішна модель. З цього все і почалось!) За час моєї роботи було збудовано не одне виробництво із сертифікатами, що дозволяють продавати цю продукцію в Європі та інші континенти.
Пишаюся цим проектом!

Обов'язки: розробка ідей, пошук і аналіз відповідних матеріалів, виготовлення випробувальних деталей, впровадження в модель, постановка на виробничу лінію. Налагодження процесів. Контроль якості. Розподіл завдань. Планування виробництва.
Набув навички побудови виробництва з нуля. Починаючи з продукта, налагодження під нього виробництва, ведення документообігу. Робота з багатьма матеріалами: деревина, метал, різного типу полімери.
lifestylecamper.ua

Начальник будівельної ділянки

з 05.2012 по 04.2016 (3 роки 11 місяців)
Атлант, Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Набув досвіду побудов організації праці у сфері капітального будівництва та ремонтно-оздоблювальних робіт. Приймав участь у будівництві коттеджного містечка. Виконувались роботи починаючи з фундаменту і закінчуючи оздобленням. Були втілені всі архітектурно-дизайнерські рішення, технічні роботи були здані вчасно та якісно.
Обов'язки: Прийом та вивчення проектної документації, розподіл між бригадами завдань, формування закупок, організація транспорту, обладнання, інструменту. Погодження та корегування з проектною группою та підрядниками. Контроль якості виконання робіт. Ведення планування та обліку. Здача робіт замовнику.

Освіта

Криворізький Національний Університет

Промислово цивільне будівництво, Кривий Ріг
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Набув навичок з таких дисциплін:
Інженерна геодезія. Будівельне матеріалознавство Інженерна геологія, та основи механіки ґрунтів. Основи і фундаменти. Технологія будівельного виробництва. Зведення і монтаж будинків і споруд. Будівельна техніка. Організація будівництва. Економіка будівництва
Технологія і організація будівництва (організація,
планування, управління будівництвом). Міський транспорт. Міські вулиці та дороги. Основи системного аналізу. Організація і планування будівельного виробництва. Управління в будівництві та основи менеджменту. Технологія реконструкції будинків і споруд та інші.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet AutoCAD Adobe Photoshop MS Project SCAD Adobe SCAD Office Самостійність Уміння аналізувати Управлінські навички Управління проєктами (виробництво) Microsoft 365 Читання креслень Управління будівельними проєктами

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Волков Павло Сергійович

Волков Павло Сергійович

Директор, ЗВ Development

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Керівник проекту Line-X

Line-X- це Американський продукт, двохкомпонентна полісечовина яка наноситься обладнанням високого тиску. Застосовується в гідроізоляції та захисту матеріалів від ударів. Має попит у військовій галузі. Також у будівельній: покрівля, фундамент, басейни. Також цим обладнанням можна наносити ППУ( пінополіуретан): утеплення та шумоізоляція будівель.
Пройшов навчання у Литві.
Засвоїв технологію та навички нанесення матеріалів, організував робочий процес в Україні. Наразі ця технологія використовується у трьох проектах організованих мною: lifeStyleCamper, Tobesola, Line-X.

Я:
Висока організованість роботи, орієнтація на результат, відповідальність, комунікабельність, здатність до швидкого навчання, вміння працювати у команді та налагоджувати процесів. Здоровий спосіб життя. Прагнення до постійного навчання.
Є автомобіль, стаж водіння понад 15 років. Категорія В, С, С1.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: