Резюме від 23 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10501697

Директор готелю, ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Ужгород, Харків, Чернівці, Чернігів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Директор готелю, ресторану (готель, ресторан, бар, фуд-корт, конференц-послуги, СПА-центр, фітнес-клуб, бутік – одяг та аксесуари, інфраструктура відпочинку, пральня, автомийка).
Досвід роботи у будівництві, готельному, ресторанному та автомийному бізнесі. Відкриття готелів, ресторанів, автомийки WashTec для вантажного та легкового автотранспорту (WashTec AG, Німеччина), з етапу будівництва та реконструкції до введення в експлуатацію, супровід після відкриття, підготовка та проведення сертифікації закладу. Операційний та антикризовий менеджмент (розробка комплексу заходів для оптимізації роботи закладу з метою збільшення прибутку та скорочення операційних витрат). Розробка та впровадження маркетингової стратегії; організація ділових заходів. Навчання персоналу. Організація закупівлі обладнання та матеріалів (готель, ресторан, фітнес, СПА, інфраструктура відпочинку).
Укладання договорів управління/франчайзингу з незалежними готелями на вигідних умовах – представник міжнародної готельної мережі (США / Великобританія) в Україні.
У разі зацікавленості, відправлю повне резюме на Ваш e-mail.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати