Резюме від 18 березня 2024

Вероніка

Помічник дизайнера інтер'єру

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет «Львівська політехніка»

Дизайн основ архітектури
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Самостійність Креативність Диз Стресостійкість Комунікабельність Робота з замовниками ArchiCAD Enscape Амбіційність Адаптивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Вітаю! Я починаючий дизайнер інтер'єру, а якщо точніше, то саме навчаюсь на 3-му курсі, на кафедрі "ДОА" в Національному університеті "Львівська політехніка". Бакалавр здобуду в 2025 році.

За два з половиною роки навчання в університеті дізналась багато про свою професію, розробила декілька проектів дизайну як внутрішнього простору, так і зовнішнього. Висока успішність в навчанні - середній бал 9.1. Окрім цього, одну з моїх університецьких робіт взяли на конкурс в Київ, а саме в Академію декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. Також, один з проектів арт-об'єкту було запрошено на конкурс в Мілан, отримала диплом учасника.

Програми, в яких я працюю: ArchiCad, Enscape, буду навчатись також таким програмам як 3ds max, Revit, Lumion, Twinmotion, Adobe Photoshop. Досвід роботи неширокий, не враховуючи навчальні проекти: працювала з замовниками над дизайном дворівневої квартири у Львові. Працюємо в дуже полегшеному режимі, всьому виною улюблене право власності :) На даний момент готові рендери кухні, санвузла та спальні, далі - недовершені ідеї.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: