Резюме від 1 квітня 2024 Файл

Ірина

Менеджер по обработке заявок

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Романчук Ірина Петрівна
Дата народження: 19 червня 1991 року
Адреса: м. Одеса, вул. Варненська, будинок 16/2, квартира 27
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2010-2014 – Національний університет «Одеська юридична академія», спеціальність – міжнародно-правові відносини, диплом бакалавра з відзнакою.
2014-2015 – Національний університет «Одеська юридична академія», спеціальність – міжнародно-правові відносини, диплом магістра з відзнакою.
Досвід роботи:
Вересень/Грудень 2013 року – консультант при Юридичній клініці Національного університету «Одеська юридична академія» (надання консультацій в сфері цивільного, сімейного права, написання позовних заяв, скарг на дії органів державної влади)
Червень 2013 року – практика роботи в Одеському апеляційному адміністративному суді.
З жовтня 2015 року призначена на посаду діловода відділу діловодства (канцелярія) Одеського апеляційного адміністративного суду.
З 1 березня 2016 року призначена на посаду провідного спеціаліста відділу діловодства (канцелярія), як таку, що пройшла за конкурсом, з присвоєнням 13 рангу державного службовця.
З 15 березня 2016 року призначена на посаду головного спеціаліста відділу діловодства (канцелярія), як таку, що пройшла стажування, з присвоєнням 11 рангу державного службовця.
З 16 березня 2021 року призначена на посаду адміністратора відділу реєстрації та паспортизації управління реєстрації та паспортизації в Хаджибейському районі Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради
Знання мов:
Українська – вільно
Англійська, німецька - зі словником
Навички:
Впевнений користувач: MS Office (Word, Excel, Power Point)
Маю домашній ПК з доступом в Internet.
Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, уважність, ініціативність, прагнення до особистого росту і розвитку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: