Резюме від 7 березня 2024 Файл

Людмила

Економіст

Вік:
38 років
Місто:
Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Супруненко Людмила Леонідівна
30.03.1986 р.(37 років)
м. Чорноморськ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
посада: економіста
Досвід роботи: працювала в ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» з 2008-2009 р. На посаді експерта 1 категорії з кредитування малого та середнього бізнесу.
Під час роботи розвивала навички у володінні програмами банку, аналізувала кредитоспроможність клієнтів, оцінюючи їх фінансовий стан та контролювала вчасність погашення кредитів.
З 2009-2011, 2016-2017 працювала економістом з матеріально-технічного забезпечення відділу матеріально-технічного постачання в ЕК «Херсонобленерго».
Під час роботи обробляла заявки на постачання товарів, обладнання, комплектуючих.., якщо було потрібно, займалась заключенням договорів з постачальниками, розробляла рахунки в спец. програмі компанії для оплати замовлень, потім робила приход та накладні, котрі потім отримував склад для подальшої видачі по заявкам.
За час роботи ознайомилась з програмами компанії. Головною програмою був Excel.
Освіта: Вища. За спеціальністю; Економіка підприємства. Закінчила у 2008 році Херсонський національний технічний університет. (2003 р. Закінчила фізико-технічний ліцей)
Вміння та навички: досвідчений користувач ПК, MS Office (Word, Excel, Power Point, інтернет браузери, достатнє володіння офісною технікою.
Особисті якості: відповідальний та сумлінний працівник, завжди доводжу роботу до кінця, вмію працювати в колективі, не конфліктна, вмію навчатись, запам’ятовую інформацію, вмію працювати з великим об’ємом інформації.
Водійські права є. категорія B, закордонний паспорт є.
Володіння мовами: українська- рідна, російська- вільно, англійська – середній, на рівні школи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: