Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Оля

Економіст з планування

Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Фітьо Ольга Степанівна
Домашня адреса: 79058, м. Львів, вул. Максимовича, буд.9А, кв.50 Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Дата і місце народження: 21.01.1984 р., м. Львів Сімейний стан: Заміжня. Маю трьох дітей.
Освіта:
•У 2002 р. закінчила Львівську середню загальноосвітню школу № 18. • У 2007 р. успішно закінчила “Львівський інститут економіки і туризму” за спеціальністю “Облік і аудит”. Отримала диплом з відзнакою спеціаліста про повну вищу освіту. Досвід роботи:
2007-2014рр. –ДП «Парус - Буковина» - менеджер, офіс-менеджер, телефоніст. 2015-дотепер –ПрАТ НВО «Термоприлад» - економіст з планування.
Функціональні обов’язки:
- реєстрація та обробка кореспонденції;
- опрацювання запиту замовника, надання йому відповіді (виставлення рахунку, оформлення комерційної пропозиції, уточнення даних, переписка з замовником);
- пошук нових замовників та ведення клієнтської бази;
- ведення документообігу компанії;
- ведення телефонних переговорів та робота з клієнтами;
- оформлення та супроводження договорів та контрактів, відстеження перебігу виконання умов договорів і контрактів; - оформлення експортно-імпортних документів, а також повна організація імпорту та експорту; - підготовка, оформлення та активна участь у тендерах товариства; - підготовка статистичної звітності (щомісячна, квартальна, піврічна, річна); - планування, поточне супроводження та аналіз виконання і реалізації замовлень товариства; - щомісячне оформлення звітності реалізованої продукції, формування собівартості, оформлення матеріальних звітів, табеля обліку використання робочого часу;
Комп’ютерні навички і знання: Володію комп’ютерними програмами Microsoft Word та Exel, Internet на рівні користувача.
Знання мов: Українська, англійська.
Мета написання резюме: знайти стабільну роботу у дружньому молодому колективі з можливістю кар’єрного росту. Бажаний рівень З/П від 30 000 грн.
Особисті якості: Комунікабельність, цілеспрямованість, стресостійкість, дисциплінованість, акуратність, енергійність, ініціативність, пунктуальність, уміння працювати у колективі, здатність швидко вчитися і легко запам’ятовувати нову інформацію. Без шкідливих звичок.
Інше: Маю водійські права категорії В.
18.03.2024 р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: