Резюме від 4 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10551678

Кондитер, кухарь холодного цеху

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ільницька Олена Олексіївна
Кондитер , кухар холодного цеху
18 000 грн- 23000гр
Повна зайнятість
Вік: 50 років
Місто: Запоріжжя, Київ
Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Кондитер
з 01.1998 по 02.1999 (1 год 1 місяць)
Кафе Гальстрім, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування тортів
Кондитер
з 08.2016 по 02.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ Джієфсі, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів; заміси тіста; Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Пекар
з 02.2019 по 07.2019 (1 рік 5 місяців)
Варус, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)
заміси хлібобулочних виробів, випічка
Кондитер
з 07.2019 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
Супер Печенюшка, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
виробництво тортів, десертів, тістечок, тістечок
Кондитер
з 09.2021 по 12.2022 (1 рік 3 місяці)
ТОВ GFS, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів;заміси тіста;Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Кондитер, кухар холодного цеху
з 2022 по 2023 (1 рік)
готель Corinthia. Chehiya. Praha, Прага (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування пирогів, тістечок, кекси, десерти
приготування соусів, салатів, нарізка, нарізка
кухар холодного цеху
2023
Кафе Челентано (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування салатів, соусів, молочних коктейлів, смузі, десертів
Освіта
ПТУ 41
Кондитер, Запоріжжя
Середньо спеціальна, з 2016 по 2017 (4 місяці)
Додаткова освіта
Курси кухар кондитер (2001)
Професійні та інші навички
Робота з розкладками, заміси, складання тортів, порізка (7 років досвіду)
Середній, використовую в даний час.
приготування салатів, молочних коктейлів, смузі, десертів, десертів
Рекомендації
Бобенко Наталія Олександрівна
Кондитер, GFS, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Додаткова інформація
Працьовита, охайна, пунктуальна, сумлінна, маю велике бажання розвиватися та професійно зростати, здібна, вмію працювати в команді. Дуже хочу працювати кондитером або повором холодного цеху. переселенець

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: