Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10551678
Кондитер, кухарь холодного цеху
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Кондитер , кухар холодного цеху
18 000 грн- 23000гр
Повна зайнятість
Вік: 50 років
Місто: Запоріжжя, Київ
Контактна інформація
Телефон: [
Ел. пошта: [
Кондитер
з 01.1998 по 02.1999 (1 год 1 місяць)
Кафе Гальстрім, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування тортів
Кондитер
з 08.2016 по 02.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ Джієфсі, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів; заміси тіста; Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Пекар
з 02.2019 по 07.2019 (1 рік 5 місяців)
Варус, Запоріжжя (Роздрібна торгівля)
заміси хлібобулочних виробів, випічка
Кондитер
з 07.2019 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
Супер Печенюшка, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)
виробництво тортів, десертів, тістечок, тістечок
Кондитер
з 09.2021 по 12.2022 (1 рік 3 місяці)
ТОВ GFS, Запоріжжя (Харчова промисловість)
приготування начинок, кремів і сиропів;заміси тіста;Складання десертів і тортів.
Порізка тортів.
Кондитер, кухар холодного цеху
з 2022 по 2023 (1 рік)
готель Corinthia. Chehiya. Praha, Прага (Готельно-ресторанний бізнес)
приготування пирогів, тістечок, кекси, десерти
приготування соусів, салатів, нарізка, нарізка
кухар холодного цеху
2023
Кафе Челентано (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування салатів, соусів, молочних коктейлів, смузі, десертів
Освіта
ПТУ 41
Кондитер, Запоріжжя
Середньо спеціальна, з 2016 по 2017 (4 місяці)
Додаткова освіта
Курси кухар кондитер (2001)
Професійні та інші навички
Робота з розкладками, заміси, складання тортів, порізка (7 років досвіду)
Середній, використовую в даний час.
приготування салатів, молочних коктейлів, смузі, десертів, десертів
Рекомендації
Бобенко Наталія Олександрівна
Кондитер, GFS, [
Додаткова інформація
Працьовита, охайна, пунктуальна, сумлінна, маю велике бажання розвиватися та професійно зростати, здібна, вмію працювати в команді. Дуже хочу працювати кондитером або повором холодного цеху. переселенець
Схожі кандидати
Помощник повара, повар холодного цеха
Київ
Кухар холодного процесу, кондитер
25000 грн, Київ
Керівник заводу, цеху з металообробки, металоконструкцій, будівельної дільниці
Київ, Боярка, Вишневе (Київська обл.)
Технолог, пекар, кондитер, кулінар
50000 грн, Київ, Львів, Одеса
Шеф-повар, заведующий производством, начальник цеха
40000 грн, Київ, Шостка, Затока