Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Serhii

Бренд-шеф

Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Овсіюк Сергій
БРЕНД-ШЕФ/ШЕФ-КУХАР

Останній досвід роботи: Про себе:
Досвідчений шеф-кухар з 17-річним досвідом роботи на
БРЕНД-ШЕФ кухні, відкриття закладів і їх успішного супроводу як
Ресторан “Kraft Kebab” | липень 2023р. - по нині(9 місяців) бренд-шеф.
Маю глибокі знання та навички в приготуванні страв
Відкритя закладу з самого початку, розробка концепції, стратегії просування,
різних кухонь світу, а також в управлінні ресторанами.
тех.карт. Набір кваліфікованого персоналу та його навчання. Впровадження
системи контролю якості продуктів, Створення сезонного меню та нових
Вмію:
страв. Ведення переобліку та закупки товарів і розхідних матеріалів. • Організувати роботу кухні та управляти командою.
• Розробляти концепції та меню, враховуючи особливості
ресторану та цільової аудиторії.
ОСОБИСТИЙ ШЕФ КУХАР • Контролювати якість страв та дотримання санітарних
LLC “REGENT HILL” | березень 2023р.-червень 2023р.(7 місяців) норм.
Розробка меню з урахуванням побажань клієнта, його дієтичних потреб. • Створити атмосферу гостинності та затишку в
Забезпечення сезонності та різноманітності меню. Закупівля продуктів. ресторані.
Дотримання санітарних норм та правил. Забезпечення високої якості та • Підвищувати прибуток ресторану за рахунок
естетики страв. оптимізації витрат та розробки ефективної маркетингової
стратегії.
ШЕФ-КУХАР
Готовий до нових викликів та прагну до розвитку в
Ресторан “Lunnitsa” | липень 2021р. - лютий 2022(9 місяців) ресторанній сфері.
Планування та організація роботи кухні. Контроль за дотримання санітарних Буду радий можливості поділитися своїми знаннями та
норм та правил. Складання меню з урахуванням концепції закладу, досвідом з вашою командою.
сезонності продуктів та побажань гостей. Навчання та супровід кухарів та
помічників на кухні. Організація та проведення банкетів та фуршетів.

СУ-ШЕФ
КОНТАКТНА ИНФОРМАЦІЯ
Ресторан “FM Cafe (Factory Meal)” | лютий 2018р. - квітень
м.Київ
2020р. (2 роки 2 місяці)
Моб. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)(viber/telegram)
Контроль за роботою кухні та дотриманням стандартів. Дотримання
instagram: zpidnoja
рецептів та технологій приготування страв.Підготовка продуктів. Навчання
та супровід персоналу.

Освіта: Володіння мовами:
• Українська - вільно
УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ • Польська - середній
Спеціальність: Кухар, офіціант, бармен • Англійська - початковий
Місто: Київ
Рівень освіти: Бакалавр
Період навчання: з 2009 по 2012 (3 роки)

ВПУ-№10 Додаткова освіта та
Спеціальність: Повар, офіціант, бармен сертифікати:
Місто: Київ • Відвідування Шефського дня від
Рівень освіти: Середня спеціальна навчального центру Fontegro (2020)
Період навчання: з 2007 по 2009 (2 роки)

• Семінар управління рестораном
Олександра Мусатова (2015)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Кухар
Київ

Шеф-кухар
50000 грн, Київ

Кухар
Київ

Су-шеф
30000 грн, Київ

Кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: