Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Ніка

Психолог

Вік:
25 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
м.Житомир/м.Київ
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ступак Вероніка Сергіївна
Випускниця спеціальності психологія з набутими професійними навичками, розробленими через цілеспрямоване академічне навчання та практичний досвід, шукає можливість досвіду роботи з метою професійного розвитку та навчання.
Мета: заміщення вакантної посади психолога.
Особисті дані: 1999 року народження; незаміжня; дітей немає.
Освіта: 2005-2016 рр. - Житомирський екологічний ліцей №24, повна загальна середня освіта;
2016-2020 рр. - соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка (денна форма навчання)
Диплом бакалавра за спеціалізацією: Психолог;
2020-2021 рр. - соціально-психологічний факультет Житомирського державного університету імені Івана Франка (денна форма навчання)
Диплом магістра з відзнакою за спеціалізацією: Психолог, фахівець з психології розвитку.

Додаткова освіта:
1. Тренінг «Психологічні особливості консультування представників ЛГБТ-спільноти». Житомир, 2017р.
2. Майстер-клас «Основи психологічного консультування дорослих». Житомир, 2018р.
3. Дистанційний курс «Розлади психіки та поведінки. Основи психіатричної пропедевтики». - Центр громадського здоров'я Мiнiстерства охорони здоров'я України. -2021р.
4. Дистанційний курс «Асертивна комунікація». - Campster. - 2022р.
5. Дистанційний курс «Тайм-менеджмент». - Campster. - 2022р.
6. Дистанційний курс «Базова психологічна допомога в умовах війни». - Prometheus. - 2022р.
7. Дистанційний курс «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти». - Prometheus. - 2022р.
8. Дистанційний курс «Психологія стресу та способи боротьби з ним».-Київський університет імені Бориса Грінченка.-2023р.
Підтверджується наявністю сертифікатів навчання.
Релевантний досвід:
— Проходила практику в закладах дошкільної освіти навчаючись в університеті. Разом з психологами та вихователями закладів проводила розвиваючі заняття для різновікової категорії дітей та для дітей з ооп.
— Активно долучалась та допомагала організовувати різні навчальні, волонтерські та позанавчальні заходи.

Вміння та навички:
• Комунікативні навички: комунікабельна, вмію слухати і чути співрозмовника, спостережлива, поважаю точки зору інших, здатна давати конструктивний зворотний зв’язок.
• Знання мов: українська (вільно), англійська (середній рівень).
• Інтелектуальні навички: критичне мислення, аналіз, синтез, встановлення цілей і планування різних способів підходу до проблеми, тому що я вважаю, що чим більше у вас ідей і можливостей для вирішення проблеми, тим краще.
• Навички міжособистісного спілкування: працьовита, швидко навчаюсь, добре організована, завжди готова взяти на себе ініціативу в складних ситуаціях. Я самовмотивована та відповідальна, тактовна та емпатійна, оскільки це головний інструмент у моїй майбутній роботі.
• Програмне забезпечення: Впевнений користувач Microsoft Office і програмами Photoshop Express з додатковими пакетами, STATISTICA 6.0.
• Організаційні здібності: креативне мислення, уважність до деталей, здатна впроваджувати нові методи чи процедури, стресостійка, можу працювати в умовах, що постійно змінюються. Крім того, я відчуваю, що добре справляюся з багатозадачністю . Я можу добре працювати як частина команди, так і автономно. Планувальні та організаторські навички набула під час поєднання денного навчання та підробітку.
• Дослідницькі навички: здатність аналізувати та інтерпретувати інформацію, готовність проводити консультації, завжди готова вчитись новому, маю навички первинної психодіагностики, володію сучасними методами психології, навичками розробки і проведення тренінгів, здатність проводити дослідження в різних галузях, здатна розуміти отриману інформацію та подавати інформацію у зрозумілий для інших спосіб.
Діяльність та інтереси: у вільний час граю у волейбол, читаю книжки, захоплююсь музикою, любитель фотографії та відеоігор, подобається малювати, готувати різні страви та десерти, навчатись новому. Полюбляю довгі прогулянки містом, проводити час у компанії друзів, відпочивати на свіжому повітрі.

Схожі кандидати

Психолог
20000 грн, Київ

Психолог, менеджер по персоналу
Київ, Дистанційно

Психотерапевт
Київ

Психолог
20000 грн, Київ

Психолог, соціальний педагог, працівник
20000 грн, Київ, Полтава, Черкаси

Психолог
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: