Резюме від 29 березня 2024 Файл

Андрій

Особистий асистент менеджера

Вік:
23 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Хорольський андрій
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») · Viber/Telegram/Мобільний · 07:00-21:00 щодня

Досвід роботи
2016-2018
різноробочий
Перша серія працевлаштувань. Це були незначні посади, без потреби у кваліфікації. Обов’язки полягали у маркуванні та перевірці партій товару, розвантаженню та завантаженню. Ці працевлаштування були малотривалими та змінними (щонайбільше кілька тижнів на одному місці) через навчання в школі.
2018
Оператор кол-центру, Тов «вок Україна»
Перше «постійне» місце роботи. Я відповідав за прийом та обробку замовлень, їх занесення до програми бухгалтерського обліку (1С), комунікацію з кур’єрами, менеджерами закладів та клієнтами. Під час роботи відвідав тренінг з основ ораторського мистецтва.

2018-2021
різноробочий
Через збільшення фокусу на навчанні та негативний досвід на попередньому місці працевлаштування я займався лише незначним підробітком на складі компанії «ФЛП Юкрейн ТзОВ». Робота полягала у перевірці та маркуванні товару, була непостійною та короткотривалою (до 2-х тижнів щоразу) та повторювалась близько 1-го разу на квартал.
2021
менеджер з організації консультативних послуг, Тов «Бізнес унікум»
У цей період я працював у сфері продажів. Мої обов’язки полягали у спілкуванні з клієнтами, презентації та продажу фінансових інструментів компанії виключно англомовним клієнтам. Крім того, я мав супроводжувати та допомагати їм з подальшим користуванням онлайн-платформою. Робочий процес був у середовищі Microsoft CRM, тож я також заповнював вхідну клієнтську інформацію та створював коментарі до кожної розмови. Після 2-х місяців на посаді молодшого менеджера я отримав підвищення. Пройшов курс внутрішнього навчання з основ продажу та роботи фінансових ринків.
2021-2022
комірник, Тов «ФЛП Юкрейн тзов»
Оскільки я встиг себе зарекомендувати під час попереднього підробітку, я доволі легко отримав посаду. Загалом, мої обов’язки полягали у надходженні продукції від нашого постачальника у Нідерландах безпосередньо до клієнтів. Зокрема це: прийняття та розвантаження товару, перевірка, маркування, пакування та відвантаження до поштових відділень для подальшого надсилання.
Попри назву посади, мої обов’язки фактично були значно більш широкими: оформлення внутрішньої документації (1С Підприємство) та накладних у кабінеті поштових операторів (Нова Пошта та ін.), проведення інвентаризації на складі, підтримання необхідної кількості ходової продукції та її дозамовлення за потреби. Комунікація з іншими відділами компанії та облаштування побуту колег на складі, надання їм робочих вказівок, створення внутрішніх звітностей (1C, Microsoft Excel). Фактично я виконував обов’язки замісника керівника складу. Особливо за часів його відсутності.
Звертався до керівництва з пропозиціями оптимізації робочого процесу.
Освіта
червень 2018
середня загальна освіта, ліцей «еко» №198
Закінчив школу з середнім балом табеля 11.2
Маю близько 20 призових місць на конкурсах МАН та олімпіадах (переважно районного рівня).
вересень 2018 – травень 2020
неповна вища освіта, Національний університет «києво-могилянська академія»
Навчався на правничому факультеті (державне замовлення). Крім профільних дисциплін також відвідував пов’язані з фінансами (Міжнародне економічне право, Основи маркетингу) та психологією (Еволюція нервової системи, Основи психосоматики, Вікова психологія).
Навички
• Пунктуальність, дотримання правил. Швидко адаптуюсь до нового та вчусь. Вмію будувати узагальнення з мінімуму вхідних даних та покращувати системи, на основі цих узагальнень. Добре працюю в команді, але більш продуктивний наодинці. Добре комунікую з людьми, особливо, якщо вони мають принаймні базові знання у обговорюваній сфері. Грамотно веду кореспонденцію будь-якою з мов, якими володію на розмовному рівні (англійська, українська, російська), здатен займатись редагуванням.
• Впевнений користувач комп’ютера та інших девайсів (Windows, Android). Маю досвід роботи у Microsoft CRM та Office, 1С Підприємство.
Факультативна Діяльність
• Займався дрібним волонтерством у студентські роки: допомагав з організацією подій КМАDay, KMArket, публічних лекцій.
• Був членом студентської організації (Радіо КВІТ), де відповідав за SMM-відділ: створював розважальні пости та описував роботу нашої групи.
• Маю незначний науковий доробок у галузі астрономії (спостереження).
Темперамент
Я поступливий у міжособистісних стосунках. Коли у чомусь впевнений, твердо відстоюю свою думку. Сприймаю критику, але з глибоким обгрунтуванням. Дещо меланхолічний та сам по собі, але швидко знаходжу порозуміння з іншими, неконфліктний. Вимогливий до себе та людей навколо. Маю схильність до медіації.
сподівання та побажання
• Ставка 20000грн+. Можливість професійного зростання. Можливість дистанційної робота може бути хорошим бонусом, але не обов’язкова.
• Нормований робочий графік, своєчасна виплата з/п.
• Фінансове заохочення понаднормових.
• Сприйняття критики та рекомендацій керівництвом (якщо такі будуть)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами