• PRO

Андрій

Керівник, торговий регіональний територіальний представник, супервайзер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Торговий представник

з 09.2012 по нині (12 років)
ДП "Лімниця" (дистрибюція товарів "Побутова хімія/Косметика")

Просування продукції компанії на відведеній мені території, розвиток існуючої клієнтської бази і пошук нових клієнтів та підписання договорів з ними, прийом і обробка замовлень, відстежування термінів і сум оплати (робота з дебіторкою).

Асистент представника торгівельного

з 05.2012 по 09.2012 (4 місяці)
ДП "Савсервіс-Карпати" (дистрибюція товарів компаніі "Procter&Gamble")

Просування продукції компанії на відведеній мені території, розвиток існуючої клієнтської бази і пошук нових клієнтів та підписання договорів з ними, прийом і обробка замовлень, відстежування термінів і сум оплати (робота з дебіторкою).

Оператор ПК/Логіст/Обліковець

з 10.2004 по 05.2012 (7 років 7 місяців)
Фабрика «Меблі-Стиль» (Будівельна промисловість, деревообробка)

Ведення 3-х складів ( прихід-розхід, аналіз залишків), документообіг по виробництві, робота з документами що надають інформацію про виготовлену продукцію, робота з нарядами, нарахування заробітної плати працівникам (4-и цехи (приблизно 70 чол.)) і подання результатів в бухгалтерію для подальшого опрацювання, участь в інвентаризаційних комісіях, ведення обліку випуску продукції та її продажі.

Кредитний експерт/керуючий регіоном

з 03.2003 по 07.2004 (1 рік 4 місяці)
ТзОВ «Кредит-Центр» (Кредитування громадян)

Обов’язки: Кредитний експерт – роз’яснювальна робота з можливими клієнтами, видача промислових кредитів, перевірка особи, платоспроможності клієнта та у разі видачі товару в кредит контроль погашення заборгованості, підписання договору кредитування (право на особистий підпис по кредитуванню), співпраця по документам з банками кредиторами, відповідальність за дотримання гарантійних робіт промислових товарів, ведення клієнтської бази.
Керуючий регіоном – ведення контролю за роботою підлеглими відділеннями регіону ( чотири відділення кредитування (7 чол.), та відділення комп’ютерного залу (6 чол.)), ведення і підписання договорів, набір персоналу і його контроль, роботами із органами самоврядування регіону та відповідними службами (санстанція, пожежна служба і т.д.), відповідальність за рекламні акції та сповіщення населення про роботу відділень, звітність за роботу відділень регіону перед вищестоящим керівництвом. Пошук можливості збільшення кредитних відділень (два з чотирьох відділень відкриті особисто мною).

Круп’є/Менеджер залу

з 12.2002 по 03.2003 (3 місяці)
ТзОВ «Атланта» (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: Круп’є – робота з клієнтами, ведення гри.
Менеджер залу – контроль зміни круп’є (6-8 чол.), контроль ігрового процесу, залагодження спірних питань та проблемних ситуацій із клієнтами у разі їх виникнення, відповідальність за здачу каси в кінці робочої зміни, відповідальність за порядок та безпеку в приміщенні ігрової зони.

Освіта

Національний університет «Львівська політехніка»

Технологія машинобудування Спеціальність: Інженер-механік; (спеціаліст)., Львів
Вища, з 1995 по 2000 (5 років 3 місяці)

офіцер запасу

Додаткова освіта та сертифікати

Школа краси (курси масажу)

2010, 6 місяців

Знання і навички

  • Користувач Internet
  • Знання офісних програм
  • ПК - досвідчений користувач

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація


Додатково до основного місця роботи працюю масажистом в салоні краси «Арт-студія» м.Стрий


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Відповідальність, аналітичні здібності, цілеспрямованість, творчий та добросовісний підхід до роботи, порядність, комунікабельність, пунктуальність, акуратність, доброта і вимогливість. Готовий навчатись та вдосконалювати знання та навики.
Люблю спорт (футбол, баскетбол, хокей і ін.), походи по культурним і архітектурним пам’яткам, подорожі і книги! Хобі – професійно займаюся масажами

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: