Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Руслана

Директор, менеджер з персоналу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Кропивницький, Одеса, Полтава, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

HR-менеджер ( в одній особі)

з 02.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Декілька компаній. Виробництво, будівельна сфера, послуги, Дніпро (Пошук персоналу, HR)

Шановні роботодавці, моє резюме адресовано більше на розгляд власників та директорів компаній, ніж на служби персоналу чи керівників структурних підрозділів. Я працюю завжди в одній особі і несу особисту відповідальність за результати роботи, не перекладаючи її на чужі плечі і не делегуючи підлеглим. Працюю в кадровій сфері з 2006 року по цей день. За ці роки мала справу з різними компаніями з різноманітних сфер і регіонів України, на практиці знаю, як взаємодіяти з різними типами керівників та розрізняю компанії і керівників, з якими працювати не варто. Мій досвід дозволяє давати поради власникам і вибудовувати з ними тісні партнерські взаємовідносини. В роботі мені не потрібні наставники. За короткий час я адаптуюся в більшості компаній, незалежно від приналежності до тієї чи іншої галузі. Навчилася працювати так, щоб позбавити власників необхідності вирішувати кадрові питання. В своїй роботі я вирішую повний спектр завдань, а не ділю їх на кращі чи гірші, складні чи легкі. Якщо я беру в роботу вакансії, то я забираю всі, незалежно від того, вантажника це вакансія чи директора, я маю закрыты всі вакансії компанії максимально ефективно. Мій функціонал включає питання: створення стратегії роботи с персоналом в компанії, аналіз ситуації, яка є/ склалася в компанії, аналіз причин плинності кадрів, проведення комплексної роботи по вивченню ситуації та розробки дієвих рекомендацій на рівні відділів/ підрозділів компанії, узгодження стратегії, методів та підходів, які можна використовувати в роботі , повної комплектації штату компанії з нуля чи по мірі появи вакансій, адаптація персоналу, мотивація, програми оцінки персоналу, написання нормативної кадрової документації, що регламентує роботу підприємства, робота по створенню сприятливого іміджу компанії на ринку праці, допомогаю створювати правильну корпоративну культуру. Кадрове діловодство я зараз не веду.

Якщо у Вас є нагальна потреба в вирішенні кадрових питань, стоять складні завдання, є необхідність повної комплектації чи ротації штату або Ви плануєте доопрацювати організаційну структуру і штат, але доводиться все робити самостійно або делегувати керівникам підрозділів, від яких немає результату, бо вони ссилаються на постійну зайнятість, -мы можемо поспілкуватися більш детально.

Я не шукаю роботу, вона знаходить мене сама. Розглядаю варіанти партнерських стосунків з зацікавленим власником/ керівником компанії, якому по-перше дуже потрібен профільний спеціаліст, а по-друге є бажання вибудовувати розумну стратегію роботи з кадрами, а не заганяти підприємство далі у глухий кут, якщо проблеми вже і так є. Правильний розвиток подій можливий тільки у форматі взаєморозуміння на рівні власника та спеціаліста з персоналу. А варіанти взаємодії, зайнятості чи прив'язки до роботи в компанії можна обговорювати в ході знайомства і розуміння спектра задач, сроків, планів та перспективи компанії.

Більш детальну інформацію, резюме я можу надати в ході знайомства. Якщо воно буде цікавим)

Освіта

ДДФА

Економічний. " Менеджмент персоналу та економіка праці", Дніпро
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Профільна повна вища освіта. Два диплома з відзнакою.
Почала практикувати з 3-го курсу, проходячи стажування в декількох компаніях та державних органах.
Диплом написаний на основі реальних даних і ліг в основу однієї з частин Колективного договору підприємства.
Староста групи. Активна життєва позиція. Педантичне ставлення до роботи.

Знання і навички

18 років в кадровій сфері Профільна вища освіта Педантичність Уміння працювати в режимі багатозадачності Самостійність Організованість Вміння вирішувати складні завдання Вміння співпрацювати з різними керівниками Гарантія максимально якісного результату роботи Заходжу в компанію як права рукавласника/ керівника Наявність рекомендацій Не планую виїздити з України

Додаткова інформація

Є одна мрія. Вона проста і водночас складна в реалізації. Мабуть кроки до її реалізації роблю більше я, або тільки я...

Хотіла б я познайомитися, почати працювати з власником / керівником компанії, якому дійсно як то кажуть в Україні, " болить" за долю компанії, яка йому належить , або яка перебуває під його керівництвом. Повірте, зараз в ці слова я вже вкладаю більше, чим більшість власників та директорів.
Для більшості є слово " бізнес ...і нічого іншого"))).
Успіх компанії залежить від багатьох речей. Ключовими є дві: любов до вибраної справи і любов до людей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: