Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Юрій

Помічник, керівник проєкту, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проекту будівництва

з 02.2016 по 03.2019 (3 роки 1 місяць)
Tecnnology Hoses, Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Прийняв пропозицію від закордонної організації,працювати інженером за кордоном.

Основні обов'язки були зформувати команду,для виконання робіт по монтажу інженерних комунікацій магістрального значення.

Вивчення проектної документації,також вивченння дозвільної документації і договір виконання робіт.Співпраця з аграріями ,щодо виконання робіт (державного значення) на орендованих территоріях.

Вивчення місцевого колориту та правил для будівельників.
Отримання дозвільних документів,виконання робіт в стислих умовах

Начальник будівельної дільниці

з 07.2013 по 08.2015 (2 роки 1 місяць)
АОЗТ СМУ-3, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Прийняв пропозицію,від відомої в світі компанії працювати найманим працівником,згідно своєї освіти,та раніше придбаного досвіду.Виконував обов'язки помічника керуючого проектом, конкретніше про мої обовязки: збір необхідної інформації для складання технічного завдання для проектування магістральних трубопроводів у режимі "живе місто". Збір необхідної інформації, для розробки концепції проекту. Мною були спрямовані, певні сили, на пошук і створення певної групи, необхідної для успішного початку та закінчення проекту. Для отримання та узгодження проектної документації, на виконання робіт, а саме: з проектування та погодження монтажу (магістральних) інженерних мереж водопроводу, каналізації, стаціонарні очисні споруди. У процесі виконання робіт, застосував навички використання програмного комплексу Cobra. (Система управління бюджетом).

Також ,використав раніше придбаний досвід роботи з кошторисами,виявив,оформив та узгодив роботи які не були включені в проектну документацію.Виконував обовязки по пошуку субпідрядних організацій,формування та узгодження з субпідрядниками проект та графік виконання робіт,а також розділи кошторисної документації.

Контроль виконання робіт та приймання виконанних робіт,співучасть у спірних питаннях проекта.

Керівник проекту

з 03.2009 по 07.2011 (2 роки 4 місяці)
ПП Висотка, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організував виробництво та постачання виробів з деревини за кордон,згідно контрактів.

Зформував бригаду для роботи на лісових ділянках згідно узгоджених карт лісозаготівель та контракту з лісгоспом в Житомирській області.

Удосконалив досвід роботи по заготівлі круглого лісу з повним циклом переробки.

Організував в Київській області переробку та заготівлю виробів з сосни,дуба,берези.

Отримав контракти на постачання будівельних виробів та виробів для паркету та меблів в різні країни світу.

Займався організаціею заготівлі деревини так і постачанням серевини на переробку,повний цикл заготівлі готової продукції як контейнерною поставкою так і поставкою вантажним транспортом.

Вдосконалено безвідходне виробництво.Контроль вхідної та вихідної продукції.

Отримання дозвільної документації на перевезення сировини на виробництво (фітосанітарний сертифікат) оформлення митних документів.

Керівник проекта

з 02.2007 по 03.2012 (5 років 1 місяць)
ПП Висотка, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Отримав власний проект Виробництво та постачання модульних споруд промислового та житлового призначення для державного замовника.
Організував виробництво покращенного формату.Запроектував та організував виробництво розбірно-збірних модульних споруд як з металевих так і с деревяних конструкцій.
Зформував команду виконавців робіт спочатку в одну а потім в 2 зміни.Організував і контролював поставку матеріалів для виробництва.Зформував мобільний пересувний зварювальний та фарбувальний цехи з можливістью виконувати роботи на ділянці чи майданчику у замовника.
Повний контроль виробництва,удосконалення якості виконання робіт .

Освіта

Економічний університет

Управління проектом, Київ
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Донбаська академія будівництво.

Промислове та цивільне будівництво., Донецьк
Вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Київський будівельний технікум

Промислове та цивільне будівництво., Київ
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

MS Project Управління проектами

2021

ПК 1С виробництво

2009

Кошторисна справа ПК АВК-5

2003

Знання і навички

MS Project MS Office Саморозвиток Комунікабельність Вміння вести спільну роботу Навички командно АВК Аналітичне мислення Складання комерційних пропозицій Укладання договорів Робота з кошторисною документацією Знання ДБН Будівельні Технології: Кошторис Відповідальність Цифрове мислення Висока працездатність Читання креслень Водійські права кат. B Управління персоналом Координація будівництва Контроль проведення ремонтів ArchiCAD Ведення документації Контроль залишків Складання проєктно-кошторисної документації Уміння планувати Формування графіків виробництва та будівництва. Складання бюджетів Планування бюджету MS Excel Стресостійкість Робота з ТЗД Запуск виробничого процесу Стратегічне планування Самостійність Проєктно-вишукувальні роботи АС-4 ПВР Організованість Будівельні роботи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю власний легковий автомобіль Volkswagen Passat B6, готовий до відряджень.Останні проекти виконували ,як субпідрядники з формуванням всієї необхідної документації для закриття актів КБ2В,перед генпідрядником.По монтажу інженерних мереж магістрального значення. Маю власне обладнання для зварювання труб ПНД, методом стик у стик та методом електрозварних муфт, можливість зварювання труб ПНД діаметром від 50 до 600 мм, маю можливість видавати протоколи зварювання труб ПНД для державних. замовлень. Сформована бригада в кількості 3-5 робітників-монтажників з досвідом роботи зі зварювання, монтажу трубопроводів ПНД різного діаметру, а також виконання повного циклу робіт як зовнішніх так і внутрішніх, а саме: магістральні трубопроводи, насосні станції системи В1, Т3 та системи каналізації та очисних споруд. Маємо досвід роботи з узгодження проектної документації в контролюючих організаціях на наявність місць перетину додаткових мереж. без вихідних.Також виконуемо різні бетонні роботи,зварювання та монтаж металлоконструкцій.
Не військово зобов'язаний, знятий з військового обліку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: