Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Дмитрий

Шеф-кухар

Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Дмитро Костюченко
Концепт-шеф, Бренд- шеф.
Галузь:
Громадське харчування, Готельно-ресторанний бізнес.
Основні напрямки кухні:
Сучасна міська їжа, кухня ф'южн, європейська кухня, авторська кухня, локальна кухня.
Основні напрямки діяльності:
Особисті дані Розробки різних меню під концепції підприємств, відкриття та ведення закладу з нуля,
вивчення тенденції світової кухні, арт-візаж страв.
Додаткові напрямки та вивчення кухні:
Ім'я Молекулярна кухня, робота з різними видами випічки, хліба, лактоферментація продуктів,
Дмитро Костюченко
фудпейрінг, су-вид.
Адреса
м. Обухів, Київська область
Київ Головні цілі:
Постійний розвиток у своїй професії, створенні меню, підборі та розвитку персоналу, у
Номер телефону
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») нововведеннях, що обіцяють нам кулінарне мистецтво. Бути не просто кухарем, а творцем,
логіком, психологом та навіть хіміком. Багатогранність нашої професії просто не знає межі.
Email
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Тому вибираючи кухню – я вибираю весь світ, який потрібно впізнати та підкорити.
Бажана з\п(місяць): за домовленістю сторін (від 70000)
Дата народження
29-06-1989 Бажана робота: постійна, тимчасова (Готов до переїзду, відряджень)
Зайнятість: повна
Місце народження
Україна, м. Дніпро Бажана посада: Шеф-кухар, Концепт-шеф, Бренд-шеф.

Стать
Чоловіча Досвід роботи
Національність
Українець
Шеф- кухар, Бренд-шеф жов 2023 - кві 2024
Сімейний стан Ресторан, Franco.Grill, м. Київ (смт. Козин)
Одружений
Оновлення основного меню, сезонного меню, обробка меню (калькуляції та технології у
стравах), навчання та контроль персоналу кухні, організація та контроль робочого процесу
кухні, складання закупівель та спілкування з постачальниками, ротація кухарів на процесах,
аналіз продажів страв.

Шеф-кухар, Бренд-шеф січ 2023 - жов 2024
Ресторан Na Chasi, м. Дніпро
Розробка концепції проекту, планування та проектування приміщення разом з дизайнером,
підбір та розстановка поверхонь, обладнання та інвентарю, підбір та навчання персоналу,
пошук та складання логістики поставок. Розробка та оновлення основного меню, сезонного
меню (калькуляції та технології страв), контроль та складання графіків роботи персоналу кухні,
організація та контроль робочого процесу кухні, ротація кухарів на процесах, аналіз продажів
страв.

Шеф кухар, Бренд-шеф жов 2021 - січ 2023
Ресторан Double V, м.Дніпро
Розробка концепції кухні разом із власниками проекту, планування та проектування
приміщення, підбір та розстановка поверхонь, обладнання та інвентарю, підбір та навчання
персоналу, пошук та складання логістики поставок. Розробка та оновлення основного меню,
сезонного меню (калькуляції та технології страв), контроль та складання графіків роботи
персоналу кухні, організація та контроль робочого процесу кухні, ротація кухарів на процесах,
аналіз продажів страв.

Шеф-кухар, Head Chef тра 2020 - сер 2021
Restorant More a more, Литва, м. Вільнюс
Розробка концепції кухні разом із власниками проекту, планування та проектування
приміщення, підбір та розстановка поверхонь, обладнання та інвентарю, підбір та навчання
персоналу, пошук та складання логістики поставок. Розробка та оновлення основного меню,
сезонного меню (калькуляції та технології страв), контроль та складання графіків роботи
персоналу кухні, організація та контроль робочого процесу кухні, ротація кухарів на процесах,
аналіз продажів страв.

Кухар універсал бер 2019 - кві 2020
Ресторан La Crepe, Литва, Вильнюс
приготування закусок, салатів, перших та основних страв, десертів згідно з технологічними
картами

Шеф-кухар лис 2017 - лют 2019
Ресторан Ай Лав Ю Одесса (2 заведения), м. Днепр
Підбір персоналу, складання та впровадження меню, організація та контроль робочого
процесу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу, робота з постачальниками, контроль
якості приготування та норм закладки страв, вивчення попиту споживачів, контроль
дотримання санітарних вимог та дотримання особистої гігієни кухарів., приготування випічки та
десертної картки у ресторані.

Шеф-кухар бер 2017 - лис 2017
Ресторан Егоманія, Пляжний Ресторан Mojo, АР Крим, м. Чорноморскє
Підбір персоналу, складання та впровадження меню, організація та контроль робочого
процесу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу, робота з постачальниками, контроль
якості приготування та норм закладки страв, вивчення попиту споживачів, контроль
дотримання санітарних вимог та дотримання особистої гігієни кухарів, забезпечення
безперебійної роботи кухні , контроль за дотриманням рецептур та технології приготування
страв, проведення інвентаризації залишків.

Бренд-шеф бер 2016 - лют 2017
Ресторан Serebro, Паб Central, АР Крим, м. Сімферополь
Підбір персоналу, складання та впровадження меню, організація та контроль робочого
процесу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу, робота з постачальниками, контроль
якості приготування та норм закладки страв, вивчення попиту споживачів, контроль за
дотриманням санітарних вимог та дотриманням особистої гігієни кухарів. приготування випічки
та десертної картки в ресторані)
Кухня: Європейська, пивна, з молекулярними елементами.

Бренд-шеф січ 2016 - лют 2017
Кафе міського типу Березка, АР Крим, м. Сімферополь
Підбір персоналу, складання та впровадження меню, організація та контроль робочого
процесу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу, робота з постачальниками, контроль
якості приготування та норм закладки страв, вивчення попиту споживачів, контроль
дотримання санітарних вимог та дотримання особистої гігієни кухарів, приготування випічки та
десертної карти у ресторані

Технолог вер 2016 - лют 2017
Пекарня "Прокоф'єв", АР Крим, м. Сакі
Планування приміщення зали та кухні пекарні, підбір обладнання та інвентарю за концепцією
закладу, опрацювання меню, підбір та навчання персоналу, складання графіків виходу на
роботу, ротація пекарів, складання технологічних карт) проходив майстер клас з технологом-
представником компанії Puratos. Виробництво подових, формових хлібів, багетів, чіобатта,
фокаччо, багети, відкриті та закриті пироги, булки здобні синабонні, кекси порційні та на вагу,
вафлі тощо.

Шеф-кухар бер 2015 - січ 2016
Кафе "Акація", Готель "Аспірант", Ар Крим, м. Ялта
Планування кухні, підбір обладнання та посуду, підбір персоналу, складання та впровадження
меню, організація та контроль робочого процесу, навчання та підвищення кваліфікації
персоналу, робота з постачальниками, контроль якості приготування та норм закладки страв,
вивчення попиту споживачів, контроль дотримання санітарних вимог та дотримання особистої
гігієни кухарів, проведення фуршетів до 140 чол.) Локальна авторська кухня.

Виступав на форумі Крим Рест як Бренд шеф Асоціації Рестораторів Криму з доповіддю
“Кримська кухня по-новому”
Брав участь у Телепередачі Поїдемо поїмо! З Джоном Уорреном
Шеф-кухар кві 2014 - бер 2015
Кафе Пушкін, АР Крим, м. Ялта
Підбір персоналу, складання та впровадження меню, організація та контроль робочого
процесу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу, робота з постачальниками, контроль
якості приготування та норм закладки страв, вивчення попиту споживачів, контроль
дотримання санітарних вимог та дотримання особистої гігієни кухарів.)
Кухня авторська заснована на застосуванні різних технік та локальних продуктів.

Су-шеф січ 2013 - бер 2014
Ресторан “Esperanto”, Україна, м.Дніпро
Управління кухнею під керівництвом Шеф кухаря, напрям діяльності кухарів на забезпечення
ритмічного випуску страв, проведення організації з удосконалення робочого процесу,
складання заявки продуктів, контроль термінів, асортименту та якості продукції, контроль за
приготуванням та нормами закладання продуктів, ротація кухарів за процесами, складання
графіка виходів на роботу, контроль правильної експлуатації обладнання, проведення роботи
з підвищення кваліфікації працівників спільно з шефом-кухарем) Європейська кухня, елементи
молекулярної кухні, роботи із сухим льодом, рідким азотом, техніки із застосуванням сифонів,
лінія фаст-фуд.

Шеф-кухар
Готель Villa Elena, Кафе Беседка, АР Крим, м. Ялта
Планування меню, підбір та навчання персоналу, робота з постачальниками та фермерами.

Шеф-кухар
Кафе Granni, Україна, м.Дніпро
Планування кухні, підбір обладнання згідно концепції, підбір та навчання персоналу,
планування меню, складання технологічних та калькуляційних карт, робота з
постачальниками,)
Концепція фьюжн (змішана) кухні. Франція (відкриті пироги Кіш Лорен), Італія холодні закуски,
свої авторські позиції сезонного меню.

Кухар шведської лінії
Готель Good Zone, україна, м Дніпро
Приготування, оформлення та видача страв шведської лінії на завтрак 30-130 осіб) потім
кухар гарячого цеху (приготування теплих закусок, перші та другі страви)
Кухня європейська уклін Італія, українська, авторська, гриль-меню.

Кухар-універсал
Готель Axellhoff, Україна, м. Дніпро
Приготування та видача страв.
Італійська, авторська, молекулярна кухня.

Кухар гарячого цеху, сушист
Ресторан Бамбук, Україна, м.Дніпро
Первинна обробка продуктів, приготування та видача страв гарячого цеху, а зокрема теплі
закуски, перші страви, другі страви, мангал, приготування ролів.

Помічник кухаря
Боулинг центр Maximym, Україна, м. Дніпро
Первинна обробка продуктів, прибирання кухні.
Концепція: пива кухні.

Освіта і кваліфікації

Середньо-спеціальна вер 2006 - бер 2009
Техніко-економічний коледж, Україна, м. Дніпро

Особисті якості

Особисті якості:
Вміння працювати в команді. Легко знаходжу спільну мову у будь-якому колективі. Творчий
підхід до поставлених завдань. Стрессостійкий, витривалий, комунікабельний, педантичний
делікатний. Впевненість у своїх силах, цілеспрямованість. Працьовитий і допитливий у своїй
роботі. Маю організаторські здібності, свою професійну думку.
Шкідливі звички відсутні.

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Су-шеф
Київ

Бренд-шеф, кухар
Інші країни, Дистанційно

Пиццайоло, бренд-шеф (пицца)
45000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: