Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Мар'яна

Медичний представник

Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Паранчук Мар’яна Григорівна

Адреса:
м.Львів вул.Т.Шевченка 368.
Контактний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета:
Працевлаштування
Освіта:
2003-2013 Закінчила СШ №1 ,смт .Верхнє Синьовидне ,Львівська обл , Україна
09.2013-12.2018 Національний університет «Львівська політехніка « Інститут хімії та хімічних технологій ,ступінь магістр « фармацефт»
Досягнення:
Середній бал навчання понад вісімдесят. Отримувала стипендію . Робота в БЕМТЕС ( аптека Watsons) – на посаді фармацефт ( літо – осінь 2019). З 01.09.2020-по 04.08 .2023р. Починаю працювати на Фармацефтичну компанію Іннео фарм на посаді представника з реклами лікувально –профілактичного харчового продукту.( фарм представник).
07.10.2023 по 01.03.2024р.Починаю працювати у компанії ЕРСІ фарма на посаді представника з реклами лікувально-профілактичного продукту.

Навички:
Робота в середовищах Windows, MS Office, Adove Photoshop, Internet, Excel IC бугалтерія, CRM, Diamond FMS, Відпуск лікарських засобів та виробів медичного призначення. Продаж дерматологічної косметики ,консультування покупців .Прийом товару, участь у ревізіях ,перевірка термінів ,розкладка товару .

Робота з аптеками та лікарями:
Робота з промо активність , запуск акцій, збільшення продажів в аптеці, збільшення лояльності в аптеках, пошуки нових клієнтів, пропрацьовування потенційних клієнтів, щомісячні домовленості з лікарями, проведення конференцій з лікарями та аптеками,
створення та збільшення бази, збільшення товарного запасу в аптеках, моніторинг конкурентів .Проведення презентацій щомісячно, виконання фінансових звітів ,плани по продажах ,виконання норми запланованих візитів, участь у конференціях.

Мови :
Українська – рідна , Англійська –А2
Особисті дані:
Народилась 26.08.1995 Одружена Дітей немає Цілеспрямована ,комунікабельна, швидко навчаюся новому, орієнтована на результат, відповідальна, пунктуальна, стресостійка, відміні аналітичні здібності.
Інтереси:
Література( науково-пізнавальна ,художня ),психологія ,спорт, подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: