Резюме від 15 квітня 2024 Файл

Роман

Інспектор з військового обліку

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПРОНІН РОМАН ВІКТОРОВИЧ

Дата народження: 02.12.1979.
Домашня адреса проживання та реєстрації: м. Київ, вул. В. Тютюнника,5, кв. 46, м. Полтава, вул. П. Мстислава, 33/81, кв 3 , ВПО ( можлива компенсація зарплати в розмірі мінімальної по постанові 331), 3 група інвалідності ,УБД, можу оформити ФОП через Центр зайнятості, 3 броні від мобілізації, колишній військовий.
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: працевлаштування на посаду інспектором з кадрів (інспектором військового обліку), бухгалтером-обліковцем, головного спеціаліста сектору запобігання корупції, кадровика-бухгалтера, інженера з охорони праці та цивільної безпеки, начальника відділу з охорони праці, заступника начальника з охорони праці, спеціаліста з військового обліку, економіста, бухгалтера, бухгалтера по зарплаті, бухгалтера по індексації, менеджера.
Освіта:
· у 1999 р. закінчив Полтавській будівельний технікум транспортного будівництва за спеціальністю «Будівництво автомобільних доріг та аєродромів», з кваліфікацією – молодший спеціаліст, диплом з відзнакою;
- у 2004 р. закінчив Полтавський Технічний Університет ім. Ю. Кондратюка за спеціальністю «Автомобільні дороги та аеродроми», з кваліфікацією – інженер-будівельник;
· з 2003 р. по 2005 р. паралельно отримав другу вищу освіту в Полтавському Технічному Університеті ім. Ю. Кондратюка за напрямом підготовки «Економіка підприємств», спеціальністю «Правове регулювання економіки підприємств», з кваліфікацією –економіст-юрист.
Досвід роботи: з лютого 2004 по серпень 2004 р. працював АКБ «Укрсоцбанк» на посаді економіста, менеджера.
З серпня 2004 по кінець 2004 р. працював в СК «Укрсоцстрах» на посаді регіонального представника по Полтавській області, займався - страхуванням автотранспорту, особистого життя та нерухомості.
З початку 2005 по кінець 2005 працював СК «Оранта» на посаді регіонального представника по Полтавській області, займався - страхуванням автотранспорту, особистого життя та нерухомості.
З лютого 2006 по лютий 2007 працював в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Полтавській області на посаді провідного спеціаліста з відшкодування шкоди. Займався питаннями відшкодування шкоди потерпілим на виробництві та професійних захворювань.
З лютого 2007 по лютий 2013 працював в відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Полтавській області на посаді головного спеціаліста з відшкодування шкоди. Займався питаннями відшкодування шкоди потерпілим на виробництві та професійних захворювань, виконував обов’язки начальника відділення.
З лютого 2006 по 15.01.2023р. в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області на посаді інженера з охорони праці в відділі кадрів. Займаюсь питаннями виплати шкоди потерпілим, нарахуванням індексації, виплата через казначейство, клієнт-банк, та на рахунки працівникам, робота в бухгалтерських програмах, нарахування податків ПДФО та військового збору, ведення особових справ працівників, ведення військового обліку по підприємству, накази по прийняттю і звільненню, інструктажі, розробка посадових інструкцій по охороні праці на підприємстві , звітність з роботи відділення.
З 26.02.2022 по 15.02.2023 служив діловодом в ЗСУ в/ч А7097. Демобілізований в 2023 році.
З червня 2023року по теперішній час працюю на ТОВ «Віола Медтехніка» бухгалтером-ревізором (обліковцем) на виробництві, з функціями військового обліку. Займався обліком матеріальних цінностей, робота в 1-С, інвентаризацією, оприбуткуванням та списанням матеріальних цінностей, військовий облік на підприємстві за сумісництвом, листування з ТЦК та СП, вів особові справи військовозобов’язаних на підприємстві, особові справи працівників підприємства накази по прийняттю і звільненню, інструктажі, розробка посадових інструкцій ( по охороні праці) на підприємстві
Родинний стан: цивільний шлюб, маю двох доньок.
Додаткові відомості: вільно володію українською мовою (сертифікат 72%), англійською спілкуюсь на рівні Intermediate. Працюю з комп’ютером на рівні обізнаного користувача по програмам Kollag, M.E.Doc, Парус, клієнт-банк, 1-С версія 8.3 (УНФ) . Посвідчення про проходження навчання про участь у комісіях з перевірки знань та навчання, з охорони праці, з перевірки підприємств, клас допуску до енергоустановок 4. Пройшов тренінги з продажу банківських продуктів (2004), Соціально-психологічні аспекти роботи з учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни (лютий 2024). Електрик -монтажник сонячних панелей, навчання (2024). Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, високо дисциплінований, врівноважений, вимогливий та відповідальний, перебуваю на обліку в Полтавському ТЦК та СП, УБД, ВПО, 3 група інвалідності, водійські права категорії «В», можливе оформлення ФОП, можлива компенсація заробітної плати як ВПО.
Учасник бойових дій 2022-2023 року. УБД посвідчення з січня 2024 року, 3 броні по мобілізації по закону №10447.
Хобі: спорт, плавання, важкою атлетикою, біг. Вело прогулянки.
15.04.2024 року.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати