Резюме від 11 січня 2024

Орест

Адвокат, юрист, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Хамуляк Орест Богданович
Конт.тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); ел. адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта – вища повна
• 1997 – 2003 рр. – навчання на юридичному факультеті Львівського національного університету ім. І.Я.Франка (диплом спецфіаліста).
Спеціальність - правознавство; спеціалізація – цивільне право; кваліфікація – спеціаліст-юрист. Адвокат.
Практика – навчальна, виробнича
• 2000 - 2001 р. – навчальна практика в четвертій Львівській державній нотаріальній конторі;
• 2002 – 2003 р. – виробнича практика в прокуратурі Шевченківського району м. Львова.
Досвід роботи за спеціальністю – 19 років
• З вересня 2000 р. по листопад 2002 р. – державний виконавець відділу ДВС Франківського РУЮ м. Львова;
• З серпня 2003 р. по листопад 2004 р. – юрисконсульт на ТзОВ “Магік”;
• З січня 2005 р. по березень 2009 р. – юрисконсульт на ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія»;
• З квітня 2009 р. по лютий 2010 р. – юрисконсульт на ПП «АТ «Консалтинг»;
• З грудня 2010 р. по листопад 2011 р. – юрисконсульт управління по роботі з проблемними кредитами юридичних осіб Львівської обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль»;
• З грудня 2011 р. по cічень 2015 р. – юрисконсульт управління претензійно-позовного супроводження відділу юридичного стягнення ПАТ «Альфа-Банк»;
• З січня 2015 р. по вересень 2021 р. - юрисконсульт на ПАТ "Іскра".
• З вересня 2021 р. по даний час - юрисконсульт торговельної мережі, в яку входить група компаній: ТОВ, ПП, ФОП.
Професійні знання та навики
Надання консультацій з правових питань; розробка установчих документів юридичних осіб; реєстрація юридичних осіб, розробка та реєстрація змін до установчих документів; розробка локальних нормативних актів підприємства (протоколи загальних зборів, положення про структурні підрозділи, інструкції, накази та розпорядження; розробка та складання договорів, врегулювання розбіжностей, внесення змін та доповнень, юридичний супровід при укладенні та розірванні договорів; досвід претензійної роботи; представництво інтересів в господарських судах та судах загальної юрисдикції України; написання претензій, позовних заяв, розписок, скарг, відзивів, заперечень на позовні заяви та інших правових і процесуальних документів, їх правовий аналіз; оскарження дій та рішень органів державної влади та їх службових осіб; правова робота з господарськими товариствами; досвід роботи з контролюючими органами; представництво інтересів підприємства в органах місцевого самоврядування, податкових органах, управлінні статистики, нотаріальних конторах, страхових компаніях та ін.; складення трудових договорів та контрактів, розробка колективного договору, посадових інструкцій, складення наказів, досвід роботи з виконавчими службами України, юридичний супровід при виконанні судових рішень.
Спеціальні знання
• Знання мов – українська (рідна), англійська ( із словником);
• Робота з комп’ютером – MS Windows, Word, Excel, Internet, Ліга:Закон, Outlook Express, пошукові юридичні бази, державні реєстри.
Особисті якості
Порядність, відповідальність, наполегливість, ініціативність, дисциплінованість, комунікабельність, вміння працювати в команді, здатність до швидкого засвоєння нових знань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: