Резюме від 18 квітня 2024 Файл

Ірина

Юрист

Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ДОВГАНЮК ІРИНА ВАСИЛІВНА

Трудова діяльність:

10.2008
06.2009
Оператор ТзОВ «Парнас»
м. Чернівці
01.2013
01.2013
Перебуваннянаоблікув Чернівецькому
міському центрі зайнятості
м. Чернівці
02.2013
02.2014
Провідний спеціаліст відділу надання правової допомоги затриманим особам Чернівецького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги
м. Чернівці
02.2014
03.2014
Начальник відділу надання правової допомоги затриманим особам Чернівецького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги
м. Чернівці
03.2014
04.2015
Начальник відділу організації надання правової допомоги у кримінальному процесі Чернівецького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги
м. Чернівці

04.2015
08.2023
Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області
м. Чернівці

Додаткова інформація:

Вільно володію навиками роботи з офісними програми (Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Access), вільний користувач інтернетом.
Володію значними навики в роботі з нормативною базою України, в роботі використовую офіційний сайт https://zakon.rada.gov.ua, єдиний державний реєстр судових рішень, практику Верховного Суду та ЄСПЛ.
Маю досвід у підготовці процесуальних документів (розірвання шлюбу, стягнення аліментів на неповнолітніх дітей, заяви про скасування судових наказів, позовних заяв про визнання права власності на спадкове майно, заяв про встановлення юридичного факту), у кримінальному провадженні різного роду клопотань, в тому числі про зміну запобіжного заходу, апеляційних скарг щодо оскардження вироку суду, заперечень на апеляційні скарги, а також підготовка адвокатських запитів, рапортів на звільнення, заяв, скарг та інших документів.
Наразі володію свідоцтвом про право на зайняття адвокатською діяльністю та здійсню надання правничої допомоги.
У роботі відповідальна, наполеглива, організаційна, вимоглива як до себе так і до інших, сумлінна, працьовита, комунікабельна, маю досвід роботи у стресових ситуації, легко вчуся новому. Вільний користувач комп’ютерної техніки, володію вільним (сліпим) набором комп’ютерного тексту.
До адміністративної та кримінальної відповідальності не притягалася в тому числі і за вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень.

Схожі кандидати

Помічник юриста
Івано-Франківськ

Помічник адвоката, юрист
12000 грн, Івано-Франківськ, Львів

Юрист, адвокат
Івано-Франківськ, Київ , ще 4 міста

Юрист
35000 грн, Івано-Франківськ

Юрист (безпека)
20000 грн, Івано-Франківськ

Помічник юриста
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: