Резюме від 11 травня 2024

Роман

Оператор call-центра

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Середня

Додаткова освіта та сертифікати

SKVOT курс 3д-моделювання "BLENDER"

4 місяці
Сертифікат

Знання і навички

Стресостійкість Комунікабельність Прийом вхідних дзвінків Здатність до навчання Здійснення вихідних дзвінків Гарна дикція 3D-моделювання 3D sculpting 3D-графіка Компʼютерна грамотність Ввічливість Відкритість Відповідальність Чесність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Привіт! Мене звати Роман, мені 18 років, народився у Харкові. Через війну я вже півроку живу в Польщі. Володію польською на середньому рівні, вмію писати і читати польською, розумію майже все, що мені говорять, інколи мені просто не вистачає словникового запасу, який супроводжує досвід спілкування, також на достатньому рівні знаю англійську. Я вихована та спокійна людина, люблю спілкування та вмію вести себе доволі тактично та аналізувати ситуації. Активно вивчаю 3D графіку, мови, люблю і займаюся спортом, розвиваюся, не маю шкідливих звичок. Шукаю дистанційний підробіток та готовий вчитися та дізнаватись нове, також шукаю постійну роботу у сфері 3D-Графіки та геймдеву.
Трохи про мої IT навички: я більше року вивчаю 3-D, проходжу на курси, іноді працюю фрілансером і беру участь у конкурсах. Маю диплом навчального закладу СКВОТ. У мене є портфоліо на artstation, де ви можете бачити мій прогрес і підвищення рівня навичок. Я знаю весь процес створення моделі, готової до гри. Вмію працювати в Blender, Zbrush, RizomUV, Marmoset, Substance Painter, Marvelous Designer.
Гарного дня!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: