Анна
Менеджер ресторану
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10636612
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Освіта і кваліфікації
Бакалавр вер 2010 - сер 2013
НПУ ім.М.П. Драгоманова, Київ
Факультет іноземної філології за спеціальністю вчитель англійської мови та зарубіжної
Особисті дані літератури
Ім'я Курс Beginers жов 2021 - гру 2021
Анна Коломицева Wine school by Goodwine, Київ
Адреса
вул.Дегтярівська 43\9 Досвід роботи
03113 Київ
Номер телефону
[
ресторан Beef, Київ
[
Дата народження та найкращих поєднань зі стравами
06-09-1990 Робота в залі ресторану,спілкування з гостями,обслуговування за винним баром,проведення
Стать винних дегустацій,лекцій
Жіноча Проведення інвентаризацій
Сімейний стан
одружена Менеджер бару лис 2020 - бер 2021
Посвідчення водія Cargo Kitchen, Київ
категорія В Організація та контрольроботи персоналу
Спілкування з гостями бару (Прийом бенкетних замовлень,вирішення складних ситуацій)
Інтереси Формування графіків виходу персоналу,звітність
Формування заявок,проведення інвентаризацій
Прийом замовлень на доставку,координація роботи курєрів
Мистецвто,література,верхова
їзда Мотивація,координація та навчання персоналу
Підготовка ресторану до заходів
Виконання планів продажу
Зіставлення звітності у встановленій формі
Забезпечення виконання співробітниками встановлених правил та стандартів
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення єфективності роботи бару.
Менеджер січ 2020 - лис 2020
USG Holding, Київ
Організація та контрольроботи персоналу
Спілкування з гостями, робота в залі
Формування графіків виходу персоналу,звітність
Формування заявок,проведення інвентаризацій
Мотивація,координація та навчання персоналу
Підготовка ресторану до заходів
Зіставлення звітності у встановленій формі
Забезпечення виконання співробітниками встановлених правил та стандартів
Менеджер лип 2018 - лип 2019
Сім'я ресторанів Tres Francais, Київ
Забезпечення безперебійної роботи ресторану,робота з гостями
Контроль роботи персоналу, навчання нових співробітників
Формування графіків роботи ресторану
Формування заявок,робота з постачальниками
Організація і проведення внутрішніх заходів закладу( виставки, вечірки,бенкети,футрешти)
Робота з касою
Проведення інвентаризацій
Керуюча рестораном січ 2017 - лип 2018
Культурно-освітній центр "Майстер Клас", Київ
Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів
Мотивпція,координація, контроль та навчання персоналу
Бухгалтерський облік,робота з документацією,ведення графіків обліку робочого
часу,нарахування заробітньої плати
Контрольпроведення інвентаризацій
Робота з постачальниками
Менеджер лис 2016 - січ 2017
Культурно-освітній центр "Майстер Клас", Київ
Зустріч відвідувачів центру
Надання повної інформацій щодо освітніх і культурних програм
Ведення бази даних відвідувачів центру
Допомога в органцзації і проведенні заходів
Робота з документацією
Схожі кандидати
Керуючий рестораном, бар-менеджер
40000 грн, Київ
Менеджер ресторану
30000 грн, Київ
Бар-менеджер, бармен
35000 грн, Київ
Администратор ресторана
17000 грн, Київ