Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Євген

Менеджер з продажу обладнання (B2B), топменеджер, керівник

Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Гончарук Євген
Київ Україна
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 22.02.1973 м. Київ
Менеджер з продажу обладнання (B2B) топменеджер керівник
ПрофесІЙДИЙ ДОСВІД

Керівник
2016 – т.ч. торгівельна компанія/директор
Продаж, постачання медичного обладнання для державних медичних установ
Управління продажами. Участь у держ. закупівлях. Пошук потенційних клієнтів. Погодження умов роботи з клієнтами, оформлення та укладання договорів. Супровід угод до повного виконання. Керування бізнес процесами фірми.
Виконавчий директор
2009 – 2016 група компаній «Лізоформ»
Імпорт, продаж, монтаж, сервіс обладнання для медичних установ
Управління корпоративними та особистими продажами. Забезпечення досягнень виконання планів продажу. Ведення комерційних переговорів із клієнтами на користь фірми. Аналіз інформації про регіональний ринок та розробка стратегії просування продукції. Аналіз статистичних даних продажу та відвантажень. Збір та аналіз інформації про позиціонування конкурентів та зміну ринкової ситуації. Контроль виконання договірних зобов'язань та умов роботи. Контроль динаміки оплат і відвантажень.
Менеджер з продажу
2001 – 2006 "Zimmer Inc." США
Імпорт, продаж медичних виробів, напрямок травматологія та ортопедія. Роздріб та опт через державні закупівлі в системі Прозоро.
Фахівець з продукції
1993 - 2001 представництво фірми "Zimmer Inc." – підрозділ компанії "Bristol-Myers Squibb" США
Виведення на ринок України та просування медичних виробів фірм виробників - “Zimmer”; “Linvatec”; “Conmed”. Участь в конференціях, виставках. Тренінг лікарів-хірургів з практичним навчанням в операційних. Реалізація системи продажів товарів.

Навички
Навички у галузі Торгівлі, Транспорту, Логістики, ЗЕД, Економіки, Інженерії, Бухгалтерського обліку. Досвід у сфері обслуговування клієнтів, в ланцюзі поставок. Управлінські письмові і усні, аналітичні. Навички стратегічного планування та контролю. Ефективне управління командою, розвиток підлеглих, делегування повноважень та відповідальності. Наполегливість та послідовність у досягненні цілей. Хороші комунікативні та дипломатичні здібності, стійкість до стресу. Впевнений у швидкому формуванні працездатної команди. Чесний у стосунках.
Освіта
1998 – 2011 г. Курси, семінари, конференції, тренінги з продукції, управління персоналом, реорганізації та бюджетування підприємств, продажу.
1992 – 1998 - Транспортна академія України. Автомобілі та автомобільне господарство/інженер
1988 – 1992 - Київський технікум радіоелектроніки. Радіолокаційні пристрої/радіотехнік
Професійні знання
Українська вільно. Англійська Pre-intermediate (читання, досвід роботи з документами, ділове листування). Комп'ютер на рівні впевнений користувач, сучасні програми. Водійський стаж 30р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: