Резюме від 4 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10645501

Технолог харчової промисловості

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шоколадник 4й розряд

з 03.2017 по нині (7 років 2 місяці)
IT

•Контролювала дотримання технологічних параметрів виробничого процесу на всіх етапах виробництва, правильної експлуатації технологічного обладнання(оперативне виявлення і корекція відхилень, запобігання випуску невідповідної продукції, дотримання стандартів виготовлення шоколадних виробів установленого асортименту, виробничої рецептури).
•Випробовувала та впроваджувала нові види продукції у виробництво та виконання інших посадових завдань поставлених технологом в межах своєї функціональної компетентності.
•Забезпечувала виконання в зазначені строки поставлених завдань з обсягу виробництва установленого асортименту готової продукції.
• Керувала роботою виробничої зміни/бригади, проводила розрахунок та контроль дотримання виготовлення начинок, шоколадних виробів робочої рецептури, проводила навчання персоналу.

Пекар

з 09.2016 по 03.2017 (6 місяців)
ТОВ "Novus Україна", Київ (Харчова промисловість)

Займалася приготування хлібобулочної продукції, слоїстих виробів, вводом у
роботу нового затвердженого асортименту.
•Здійснювала контроль додержання технологічних процесів, оперативне
реагування, виявлення та ліквідації причин їх порушення (виявлення, оцінка та локалізація можливих ризиків під час ходу виготовлення продукту ).
•Відповідала за дотримання санітарно-гігієнічних норм, санітарним станом приміщення, обладнання.

Майстер-пекар

з 10.2015 по 09.2016 (11 місяців)
ТОВ "Київські пиріжки", Київ (Харчова промисловість)

Контролювала технологічний процес та займалася приготуванням слоїстих виробів, хлібобулочної продукції на всіх етапах приготування продукції.
•Випробовувала та впровадження у виробництво нових видів продукції (слоїстих виробів) та виконання інших посадових завдань поставлених технологом в межах своєї функціональної компетентності.

Змінний технолог

з 07.2010 по 10.2015 (5 років 3 місяці)
ТОВ «Кардинал» / Сироділля, Блиставиця (Харчова промисловість)

Проводила перевірку відповідності продукції/процесу виробничих умов
та відповідала за дотриманням технологічних режимів на всіх етапах виробничого циклу виготовлення, виконанням санітарно-гігієнічних норм, вимог інструкцій і методик по технічному контролю.
•Займалася внесенням даних виробничих процесів, складанням та коректуванням технологічних карт, інструкцій по застосуванню готових виробів.
•Працювала з уповноваженими органами та лабораторією.
•Контролювала графіки та табелі звіту робочого часу працівників.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технології м`ясо-молочних виробництв, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Контроль якості продукції Здатність до навчання Ведення документації Знання правил зберігання продуктів Робота в команді Розробка нових видів продукції Складання технологічних карт Уміння аналізувати Навчання персоналу

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Німецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: