Резюме від 3 травня 2024 Файл

Анатолій

Шеф-кухар

Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Коршунов Анатолій Вікторович
Дата народження: 31.05.1991р.
Місце реєстрації та проживання: м. Київ, вул. Дурдуківського,2
тел/пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ОСВІТА: Київський національний торгівельно-економічний університет.
ФАКУЛЬТЕТ: Технології ресторанного господарства.
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: Інженер технолог харчових виробництв.
Наукова ступінь: Магістр.

ДОСВІД РОБОТИ:
Жовтень 2023 - березень 2024 - шеф пекар закладу Невинний Кіт
Обов'язки:
Запуск пекарського процесу з нуля;
навчання персоналу;
розробка рецептур та технологій.

Вересень 2022 - вересень 2023 - керуючий партнер та шеф-кухар в кав`ярні-пекарні Pro Bakery
Обов'язки:
Розробка повноцінного меню піци, бургерів, сніданків, бранчів, кава-меню, десертного меню;
Ведення обліку каси, залишків складу;
Ведення соціальних мере, реклама;
Набір персоналу та його навчання.

Травень 2022 - вересень 2022 - підготовка до запуску закладу в партнерстві з Suhoviy pro Bakery school

З початку повномаштабного вторгнення - лютого 2022 - травня 2022 року на добровольчих засадах випікав хліб для підрозділу Азов.

Назва організації: Ресторан Маріо
Період роботи: вересень 2020-лютий 2022
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес
Посада: Су-шеф, Шеф-кухар
Обов`язки:
Розробка нових страв;
Навчання персоналу;
Організація роботи кожного з процесів;
Ведення обліку залишків складу;
Живе спілкування з гостями для більшої привабливості закладу.

Назва організації: Готель Park Inn by Radisson.
Період роботи: грудень 2019-червень 2020
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Посада: Старший кухар.
Обов'язки:
Забезпечення підготовки робочої зміни кухарів до початку робочого дня;
Підготовка основної продукції, що входить до меню, строгий контроль технологічного процесу;
Дотримання правил товарного сусідства та ротації, контроль термінів реалізації продукції;
Видача готових страв суворо за чеками тощо.
Досягнення:
Організація та оптимізація всіх робочих процесів
продуктивність.

Назва організації: Grand Admiral Resort & SPA.
Період роботи: вересень 2018 – листопад 2019
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Посада: Сушеф.
Обов'язки:
Управління колективом без шеф-кухаря;
Координування та організація правильної роботи кухарів та кухонних працівників;
Формування закупки;
Контроль якості страви перед подачею;
Участь у розробці меню та нових рецептів.
Досягнення:
організація та оптимізація хлібопекарні;
Впровадження в хлібопекарський процес без дріжджового хліба на власному заквасці
виробництва (хліб заварний, бородинський, цільнозерновий багет, хліб тостовий, булочка
солодова, булочка молочна, хліб цільнозерновий, хліб пшеничний, бриош);
Створення та просування сироварні (камамбер, кротен, моцарелла, фета, рікотта, маскарпоне);
Впровадження ферментаційних технологій (розробка соусу Ворчестера, Шрірача, Табаско).
Ферментація овочів у молочній сироватці, збереження всіх необхідних речовин та нутрієнтів).
Назва організації: Гастро-кафе Тарілка.
Період роботи: травень 2013-червень 2018
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар. Старший кухар. Помічник технолога.
Обов'язки:
Приготування страв;
Декор страви;
Планування меню;
вивчення вимог гостей щодо обслуговування та якості страв,продуктів тощо.
Досягнення:
вивчення та впровадження у процес приготування сироваріння та хлібопечіння;
Виготовлення м'ясної гастрономії;
Оптимізація виробництва під локального виробника.
Назва організації: Арена Сіті Мартіні Тераса.
Період роботи: 2010 – 2011
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар.
Обов'язки:
Кухар холодного процесу;
Кухар гарячого процесу;
Кухар м’ясо заготівельного процесу;
Пекар піци.
Назва організації: Ресторан Ательє.
Період роботи: 2008 – 2010
Сфера діяльності: Готельно-ресторанний бізнес.
Кухар.
Обов’язки:
Кухар на гарнірах;
Кухар на соусах;
Кухар гарячого процесу;
Кухар холодного процесу.

Більшість кар'єри провів під керівництвом топового Шеф-кухаря України – Дениса.
Броніславович Комаренко (Ресторан Ательє, Арена Сіті Мартіні Тераса, Гастро-кафе Тарілка).

Ключові навички:
Випічка дріжджова та бездрожжева; Хліб на заквасці; сироваріння; Су-від технології; М’ясна гастрономія; Копчення; BBQ; Піца на довготривалому ферментувані тіста; Ферментація овочів,соусів, м'ясних та рибних продуктів; Європейська кухня; Азіатські напрямки.
Особисті якості:
Добре розвинена реакція,висока стресостійкість. Компетентний в організації
робочих процесів. Хороші управлінські та комунікативні навички, вміння приймати рішення в умовах невизначеності, цілеспрямованість на результат,активність, вміння правильно формувати думки, контроль емоцій.
Почуття гумору, доброзичливість, легкість у спілкуванні, швидкий контакт із людьми.
Душа лежить до нових відкриттів та технологій, їх вивчення та впровадження. У постійному пошуку нових технік.
Регулярно поповнюю колекцію професійних книг, детально їх вивчаю та застосовую на практиці.
Відкрита особистість, з радістю ділюся досвідом та знаннями, оскільки
осідати і припадати пилом в своїх знанням вважаю за не доречним в час скороплинного технічного прогресу
Додаткова інформація:
Знання мов: Українська,Англійська (рівень Intermediate)
Захоплення та хобі:читання професійної та художньої літератури, поезії; меломан,
колекціоную платівки
Посвідчення водія категорії В,С.
Одружений є діти

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: