Резюме від 21 травня 2024 Файл

Андрій

Інженер комп'ютерних систем

Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Самох Андрій Сергійович
Київ-04114, вул. Автозаводська 39, кв.74
28.01.1994

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

• У 2016 отримав ступінь спеціаліста за спеціальністю Інформаційні управляючі системи та технології, Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана, факультет інформаційних систем і технологій, спеціальність - комп'ютерні науки;
• У 2015 отримав ступінь бакалавра за спеціальністю комп'ютерні науки.
• У 2011 році закінчив Київську спеціалізовану школу з поглибленим вивченням німецької мови № 14.

Досвід роботи:

З 18.12.2017 по 30.04.2024 ПрАТ «Київстар» \ Технічна дирекція \ Департамент операційної підтримки \ Відділ моніторингу та автоматизації мережі \ Центр моніторингу ІТ/СS інфраструктури та сервісів. На посаді Інженер інформаційно-комунікаційних систем 2 категорії. Звільнений за власним бажанням.

У період з 27.06.16 по 08.07.16 виконував обов’язки системного адміністратора у ЮФ «Василь Кісіль і Партнери». Робота на заміні.

З 17.02.2014 по 25.04.2014 на посаді фахівця сектору моніторингу систем відділу еквайрингу на ТОВ «ПЦ» «ЗЛАТО» . Звільнений за власним бажанням.

Технічні навички:
• На посаді Інженер інформаційно-комунікаційних систем 2 категорії оволодів таким ПЗ: MS SCOM, HPSM, TTWOS, TheHive, Trend Micro Apex Central, Trend Micro Apex One, GenieATM, docnet, citrix vdi та ряду додаткового програмного забезпечення.
• Базове розуміння протоколів TCP/IP та принціпів роботи DHCP та DNS.
• Базове розуміння принципів роботи "світчів", роутерів та мережі. Є досвід налаштування тільки роутерів для домашньої мережі.
• Маю досвід встановлення та базового налаштування та використання linux дистрибутивів: Ubuntu, Lubuntu, Linux Mint, Debian, Linux Tails. Знання базових команд Bash.
• Адміністрування windows server та користувацьких windows.

Досвід:
• На посаді фахівця сектору моніторингу систем відділу еквайрингу на ТОВ «ПЦ» «ЗЛАТО», ознайомився з принципари роботи інформації в банківській сфері та безпеці.
• На посаді ПрАТ «Київстар» \ Технічна дирекція \ Департамент операційної підтримки \ Відділ моніторингу та автоматизації мережі \ Центр моніторингу ІТ/СS інфраструктури та сервісів. На посаді Інженер інформаційно-комунікаційних систем 2 категорії виконував обовязки по моніторинтгу систем ІТ інфраструктури. Конкретніше: організація та супровід взаємодії між підрозділами та робочими групами компанії для вирішення аварій різного ступеня важкості. Супровід виконання інцидентів, KPI робочих груп, доменів і окремих систем. Створював звітність включно з таблицями, графіками та іншшими наочними матеріалами про усі ключові події за тиждень для вищого керівництва англійською мовою. Кожної зміни заповнював рапорт по ключових подіях. Координація та організація комунікації між підрозділами підприємства та/або партнерами для усунення наслідків аварій. Швидкі ескалації щодо критичних подій на CEO. Виконував обовязки інженера інформаційної безпеки L1, у тому числі з надання користувачам відповіді стосовно інформаційної безпеки.
За час роботи у великій компанії навчився відповідати вимогам щодо захисту інформації, запобігання конфлікту інтересів, корпоративної етики, конфіденційності інформації.


Мови: українська, російська - вільно, англійська - середній рівень, німецька - базовий рівень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: