Резюме від 3 червня 2024

Роман

Начальник відділу, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 05.2019 по 02.2022 (2 роки 9 місяців)
МОУ, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація планування, проєктування, робіт, введення в експлуатацію об'єктів будівництва. Підготовка технічних завдань на проєктуаання та будівництво. Контроль етапів будівництва, додержання графіків виконання робіт, приймання та оплата робіт.

Головний інженер

з 02.2010 по 05.2019 (9 років 3 місяці)
КЕЧ, Радомишль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Експлуатація будівель та споруд (більш 200 обʼєктів). Водоканалізаційне господарство, теплові господарства, район електричних мереж. Поточні ремонти, капітальні ремонти, будівництво. Приймання виконаних підрядниками робіт. Планування, фінансування робіт. Забезпечення квартирним майном. Експлуатація житлового фонду (власне будинкоуправління). Публічні закупівлі в системі прозоро. Оформлення земельних ділянок (згідно із земельним кодексом і законами). Технічна інвентаризація та паспортизація будівель та споруд. Оплата та отримання платежів за комунальні послуги. Енергоефективність та енергозбереження. Оренда нерухомого майна (робота згідно із законом з фондом держмайна). Розробка та затвердження тарифів за ЖКП. Економне споживання енергоресурсів.

Освіта

НАДУ

Адміністрування, Київ
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Управління містами

ХДТУБ та А

Військово-будівельний, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Промислове та цивільне будівництво

Знання і навички

Сумлінність Управління персоналом Ведення переговорів Управлінські навички Уміння аналізувати Стратегічне планування Самостійне прийняття рішень

Інвалідність

Третя група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: