Резюме від 6 червня 2024 PRO

Андрій

Помічник юриста

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник юриста

з 01.2024 по 02.2024 (1 місяць)
Адвокатське обʼєднання «Порадниця» (Юриспруденція)

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Юридичний, Львів
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

На даний момент закінчив 3 курс навчання , та оволодів базовими галузями права як в теоретичних так і практичних аспектах.

Знання і навички

Знання права інтелектуальної власності Знання спадкового права Знання сімейного права Знання адміністративного права Знання трудового законодавства Пунктуальність Здатність до навчання Знання законодавства України Уважність Впевненість Складання процесуальних документів Знання держ. реєстрів Знання цивільного законодавства Знання процесуального права Укладання договорів Відповідальність Знання кримінального права

Додаткова інформація

Навчаюсь на 3 курсі у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на юридичному факультеті. За час навчання здобув ґрунтовні теоретичні знання в деяких галузях права і закріпив це практичними навичками під час стажування у одному з львівських адвокатських об’єднань та відвідуючи всілякі заходи організовані Об’єднанням студентів-правників. Не цураюсь “чорнової” роботи , оскільки зацікавлений насамперед у вдосконаленні своїх практичних навичок та загалом зацікавлений у саморозвитку в сфері юриспруденції. Відповідально ставлюсь до поставлених завдань та виконую їх вчасно. Також дисциплінований та готовий до вивчення нових аспектів у роботі юриста.
Щодо навичок то добре орієнтуюсь у таких галузях права як цивільне , кримінальне , трудове , кримінально-процесуальне, фінансове , адміністративне право та право інтелектуальної власності. Маю базові навички у складанні процесуальних документів та деяких договорів. Ознайомлений з механізмами одержання патентів на винаходи чи корисні моделі або ж з реєстрацією прав на торговельні марки, комерційні найменування. Вмію працювати з програмами MS Office з пошуковими та іншими web-ресурсами мережі Internet, зокрема Єдиним державним реєстром судових рішень. Уважний до деталей та зацікавлений у досягненні результату. Маю значні навики в комунікації з людьми та володію вільно українською мовою. Також детально ознайомився з новим ЗУ «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»; ЗУ «Про військовий обовʼязок і військові службу». Ознайомлений з ЗУ «Про адвокатуру та адвокатську діяльність»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: