Резюме від 10 червня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10718753

Координатор соціальних проєктів, психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший спеціаліст центру сертифікації

з 05.2019 по 03.2024 (4 роки 10 місяців)
SoftServe Inc., Львів (IT)

Обов'язки передбачали:
Спеціаліст-консультант у секторі навчання та розвитку з фокусом на отриманні міжнародних кваліфікаційних сертифікатів, переважно для технічних та дотичних до ІТ сфер. Цей обсяг обов’язків передбачав підтримку у визначенні оптимальної програми сертифікації, підбір підготовчих матеріалів, консультуванні та підтримці щодо подачі заявки, реєстрації та процесу складання іспиту, проведення платіжних операцій (зовнішніх, та внутрішніх - щодо процедури відшкодування), збір, аналіз та структурування інформації загального призначення щодо матеріалів та політики (внутрішні/зовнішні). HelpDesk і Cherwell – від внеску в розробку форми для здійснення запиту на сертифікацію до дизайну блоку для операторів з розробкою звітів та покриття потреб щодо обробки заявок і запитів.
Адміністрування Центру Сертифікації для міжнародних провайдерів тестування (Pearson VUE, Kryterion, TOEFL IBT-ETS), в тому числі технічне обслуговування програмного та апаратного забезпечення, проведення іспитів, адміністрування учасників тестування, консультування, супровід та підтримку на всіх етапах сертифікації. Організація інклюзивного тестування на запит – кейс для людини з вадами зору. Моніторинг статистики щодо іспитів та звітність.
Офлайн- та онлайн-сертифікація від SoftServe для ІТ-спеціалістів початкового рівня разом з інформаційною та організаційною підтримкою з метою перевірки рівня кваліфікації для задоволення потреб компанії щодо потенційних наймів.
Комунікація та співпраця з різними зацікавленими сторонами, включаючи внутрішні запити щодо питань навчання, розвитку та здобуття міжнародних кваліфікаційних сертифікацій, співпрацю з менеджерами з компетенції щодо включення міжнародних програм сертифікації в моделі компетенцій різних напрямків; координація кількох партнерських програм щодо внутрішньої політики навчання та сертифікації та налагодження процесу підтримки, розробка навчальних програм та підготовчих матеріалів, координація закупівель ваучерів та навчальних кредитів, розробка рекламних матеріалів та координація їх подальшого розвитку/впровадження, проведення звітності та статистичного аналізу.

Корекційний психолог

з 09.2018 по 01.2019 (4 місяці)
Вказівні Пальчики, Львів (Приватні особи)

Корекційна робота з дітьми з порушенням розвитку та розладами різного типу (аутизм, затримка психомовленнєвого розвитку, ГРДУ) у форматі інтерактивних, ігрових вправ спрямованих на розвиток орієнтування в побутових речах, навичок диференціації, уваги, уяви, мовлення, встановлення та підтримання контакту.

Фасилітатор

з 09.2016 по 05.2018 (1 рік 8 місяців)
Норвезько-Український курс “Експерти командної роботи”, Львів (Освіта, наука)

Фасилітатор командної роботи (всі) та лектор (один семінар) норвезько-українського курсу «Експерти командної роботи» на п'яти 3-денних модулях з 2016 року

Освіта

Український Католицький Університет

Ступінь магістра за напрямком “Клінічна психологія з основами когнітивно-поведінкової терапії”, Львів
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Національний Університет “Львівська Політехніка”

Ступінь бакалавра за напрямком “Теоретична та Практична Психологія”, Львів
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

*з відзнакою

Додаткова освіта та сертифікати

Український інститут когнітивно-поведінкової терапії

2016-2018, 19 місяців

Український інститут позитивної психотерапії

2015-2016, 9 місяців

Освітня програма “Кращі - з Укртелеком”

2017, 1 місяць

Вступний семінар “Драма-терапія Трансформаційного Розвитку” DvT Drama Therapy”, Michael D. Reisman

2024, три 4-годинні семінари

Програма сертифікації від SHRM Foundation “Veterans at Work”

2024
Сертифікат

Знання і навички

Уміння аналізувати Емпатійність Тактовність Ділове спілкування Ділове листування Креативність Психотерапія Психологічне консультування Соціальна психологія Microsoft Office / Microsoft 365 Google Docs Google Sheets MS Excel

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Польська — середній
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Про себе:
Відповідальна, комунікабельна, люблю допомагати іншим, уважна до деталей.

Знання, вміння та навички:
Microsoft Office / Microsoft 365, MS Teams
Google документи / платформи
Zoom
1C
Confluence
Moodle
Cornerstone LMS
HelpDesk
Cherwell
SPSS Statistics by (IBM)
Відмінні навички ділового спілкування
Обізнаність про тенденції у навчанні та розвитку, специфіку ІТ-індустрії
Навички психотерапевтичного скринінгу, моніторингу та консультування (переважно в методології когнітивно-поведінкової терапії)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: