Резюме від 1 серпня 2023

Надія

Заступник керівника з економічних питань, головний бухгалтер, економіст, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Колтун Надія Сергіївна

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження 06.04.1980

Професійна орієнтація.
Розробка планових показників роботи закладу (бюджетної установи), виходячи з основних нормативних документів і економічних показників попередніх періодів.
Визначення планових розмірів доходів і витрат установи, зокрема визначення доцільного розміру фонду заробітної плати і чисельності працюючих, розрахунок забезпечення правильного співвідношення працівників по категоріях персоналу і кваліфікаційних категоріях, контроль за раціональним і ощадливим використанням матеріальних і фінансових ресурсів з метою попередження втрат і непродуктивних витрат.
Складання калькуляцій послуг, ціноутворення на підприємстві.
Встановлення норми часу та розміру заробітної плати на разові і додаткові роботи, що пов'язані з відхиленнями від технологічних процесів.
Аналіз діяльності за економічними показниками.

ведення обліку малого торговельного підприємства- платника ПДВ, на загальній схемі оподаткування (один бухгалтер). Вид діяльності підприємства – Оптова торгівля товарами фармацевтичної групи, медичним інструментарієм та обладнанням.

Досвід роботи.

З січня 2022 року до 05 квітня 2023 року бухгалтер КНП "Глинянська міська лікарня",
паралельно з січня 2022 до сьогодні бухгалтер КЗ "Центр надання соціальних послуг" Глинянської міської ради. Обов'язки - всі ділянки обліку.

З вересня 2010 р. до 01 березня 2011 заступник головного лікаря з економічних питань Стоматологічного центру ЛНМУ ім..Д.Галицького

З січня 2002 р. до вересня 2010 р. Львівська обласна державна стоматологічна поліклініка – заступник головного лікаря з економічних питань.

з 23 листопада 2003 р. до 05 травня 2011 ЗАТ «Львівська обласна стоматологічна поліклініка» – головний бухгалтер (за сумісництвом)

з липня 2001 р. – грудень 2001 р. – економіст (бухгалтер) Централізованої бухгалтерії №1 Обласних медичних установ м. Львова.

ОСВІТА
Вища (спеціаліст) – бухгалтер фінансист.
Львівський фінансово-економічний інститут – 1995- 2001 р.

Додаткова інформація : посвідчення водія категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: