Резюме від 16 грудня 2023 PRO

Сергей

Шеф-кухар, 32 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2022 по 02.2023 (5 місяців)
Паб "BESTIA", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

•Наповнення меню ресторану
• Впровадження оптимального механізму роботи всіх
технологічних процесів кухні
•Контроль і організація роботи персоналу кухні та сервісу
• Проведення співбесід, адаптація і навчання нового персоналу
•Контроль витрат, закупівлі і якості продуктів
•Оптимізація процесу ціноутворення страв
•Контроль технології та якості приготування страв.
•Підбір оптимально економічного обладнання.
• Складання та контроль дотримання рецептурних карт
• Організація і проведення переобліків
• Організація і проведення бєнкетів, фуршетів і корпоративних
заходів

Шеф Кухар

з 03.2021 по 10.2022 (1 рік 7 місяців)
Ресторан Родичі, Жашков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Обов'язки:
• Наповнення меню ресторану
• Впровадження оптимального механізму роботи всіх
технологічних процесів кухні
• Контроль та організація роботи персоналу кухні та сервісу
• Контроль витрат, закупівлі та якості продуктів
• Оптимізація процесу ціноутворення страв
• Контроль технології та якості приготування страв.
• Вибір оптимально економічного обладнання.
• Складання та контроль дотримання рецептурних карток
• Організація та проведення переобліків
• Організація та проведення банкетів, фуршетів та корпоративних заходів

Шеф-кухар

з 10.2018 по 03.2021 (2 роки 5 місяців)
Паб АУТПАБ та Бразері ПОДШОФЕ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Наповнення меню ресторану
• Впровадження оптимального механізму роботи всіх
технологічних процесів кухні
•Контроль і організація роботи персоналу кухні та сервісу
• Проведення співбесід, адаптація і навчання нового персоналу
•Контроль витрат, закупівлі і якості продуктів
•Оптимізація процесу ціноутворення страв
•Контроль технології та якості приготування страв.
•Підбір оптимально економічного обладнання.
• Складання та контроль дотримання рецептурних карт
• Організація і проведення переобліків
• Організація і проведення бєнкетів, фуршетів і корпоративних
заходів

Шеф-кухар

з 03.2016 по 07.2018 (2 роки 4 місяці)
Ресторанно-готельний комплекс Застава, Умань (Надання послуг у сфері готельно ресторанного бізнесу)

•Планування виробничих приміщень
•Підбір необхідного устаткування та інвентаря
•Розробка та запровадження меню згідно з локальних особливостей
•Проведення співбесід, адаптація та навчання нового персоналу.
•Контроль та організація праці персоналу кухні та сервісу
•Работа з постачальниками
•Оптимізація процесу ціноутворення страв
•Складання та контроль дотримання рецептурних карт
•Організація та проведення банкетів, фуршетов
•Організація та проведення виїзних міроприемств

Шеф-повар

з 06.2015 по 11.2015 (5 місяців)
Ресторан & Парк полезного времени "Природа", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль расхода, закупки и качества продуктов
Контроль технологии приготовления пищи, соблюдения рецептурных карт
Организация и проведение переучетов
Контроль качества приготовленой пищи
Подготовка и проведение банкетов, фуршетов (100-700 человек)
Планировка кухни, расстановка технологических процессов, разработка механизма работы кухонного персонала
Проведение собеседований, адаптация и обучение нового персонала
Контроль за оптимальной себестоимостью блюд
Тотальный контроль за выполнением санитарных норм (80% работы на свежем воздухе)
Организация и проведение кулинарных мастер классовКонтроль расхода, закупки и качества продуктов
Контроль технологии приготовления пищи, соблюдения рецептурных карт

Шеф-повар

з 03.2015 по 06.2015 (3 місяці)
Ресторан Wine City Grill, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Состовление меню
Заказ инвентаря
Набор и обучение персонала
Работа с поставщиками
Контроль технологии приготовления пищи, соблюдения рецептурных карт
Организация и проведение переучетов
Организация банкетов и фуршетов
Внедрение новых технологических процессов (Пиццерия)
Контроль за оптимальной себестоимостью блюд
Внедрение современных технологий приготовления блюд (sous vide)

Шеф-повар

з 09.2014 по 04.2015 (7 місяців)
Ресторан "Camorra", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

•Проектирование кухни для ресторана
•Подбор необходимого кухонного оборудования и инвентаря
•Планировка кухни, расстановка технологических процессов, разработка механизма работы кухонного персонала
•Заключение договоров и работа с поставщиками продукции
•Разработка авторского меню для ресторана(прогрессивная итальянская кухня)
•Разработка технологических карт
•Подготовка корпоративных стандартов работы для персонала ресторана
•Проведение собеседований, адаптация и обучение нового персонала
•Поиск поставщиков продуктов питания, заключение договоров.
• Подбор оборудования для оптимального расхода коммунальных услуг
• Контроль за оптимальной себестоимостью блюд
• Проведение инвентаризаций

Бренд-шеф

з 10.2013 по 09.2014 (11 місяців)
Санаторный Комплекс "Деренивська купель", Ужгород (Гостинично-ресторанный бизнес)

•Проектирование кухни для ресторана и кафе
•Подбор необходимого кухонного оборудования и инвентаря
•Планировка кухни, расстановка технологических процессов, разработка механизма работы кухонного персонала
•Заключение договоров и работа с поставщиками инвентаря и оборудования
•Разработка авторского меню для ресторана европейской кухни (венгерская, польская, словацкая)
•Разработка авторского меню для кафе итальянской кухни
•Разработка технологических карт
•Подготовка корпоративных стандартов работы для персонала ресторана
•Проведение собеседований, адаптация и обучение нового персонала
•Поиск поставщиков продуктов питания, заключение договоров.

Освіта

Университет «Украина»

Факультет социальных технологий, кафедра психологии Специальность – психология, Киев
Вища, з 2009 по 2011 (1 рік 11 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Мастер-класс, ведущий: А. Колесов, А. Бражевский, тема: «Кондитерское мастерство»

весна 2012

Мастер-класс, ведущий: И. Брагин, тема: «Сезонные салаты, дрессинги и заправки»

лето 2012

Мастер-класс, ведущий: И. Брагин, тема: «Технология приготовления SousVide»

лето 2012

Мастер-класс, ведущий: Алан Реньё, тема: «Организация технологии процесса кухни»

осень 2012

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office R-Keeper

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

ЛИЧНЫЕ КАЧЕСТВА
Аналитический склад ума, работоспособность,стресоустойчивость, настойчивость, размеренность, методичность.

СЕМЕЙНОЕ ПОЛОЖЕНИЕ
Женат, есть дочери 14 лет и 1 месяц

Есть своя команда.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: