Катерина
Шеф-повар
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Луцьк
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/11504292/
Досвід роботи
Шеф кухар
з 01.2025 по нині
(7 місяців)
Ресторан Heimat, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
з 03.2020 по 06.2021
(1 рік 3 місяці)
Фелічіта, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
представлення страв у фуршетному вигляді відповідно до стандартів компанії;
приготування страв за стандартами;
навчилася раціонально управляти запасами, та мінімізувати відходи ,
забезпечувала необхідної форми подачі страви;
дотримувалася чистоти і охайності на робочому місці працівників;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані;
правильне і своєчасне виконання завдань відповідно до своєї посадової інструкції;
інформування старшого за посадовим підпорядкуванням про будь-які виявлені фактори ризику;
інформування старшого за посадовим підпорядкуванням про всі аспекти приготованих страв, зокрема про їхню свіжість, інгредієнти, які скоро закінчаться, продукти, які потрібно замовити, та будь-які інші проблеми, які можуть ускладнити або унеможливити виконання їхніх обов’язків; організувала відкриття заготівельного цеху , проводила навчання,проводила майстер класи; брала участь у виїзних кейтирінгах;розробляла сезонні меню (осіннє,пісне,весняне,літнє).
Шеф-повар
з 12.2019 по 11.2024
(4 роки 11 місяців)
Arlette cafe, Червоноград (Готельно-ресторанний бізнес)
стежила за наявністю всіх необхідних продуктів, контролювала їх поставки;
організовувала робочий процес з приготування їжі;
контролювала відповідність всіх приготованих страв нормам виходу і санітарним вимогам;
аналізувала споживчий попит, спілкуючись з відвідувачами, забезпечувала різноманітність асортименту і постійна наявність найбільш затребуваних страв;
розробляла і впроваджувала нові рецепти;
проводила інструктажі персоналу з техніки приготування їжі;
організовувала майстер-класи з приготування нових страв; направляла керівництву свої пропозиції щодо поліпшення робочого процесу;
вимагала від співробітників, що відповідають за приготування їжі та обслуговування гостей, виконувати свої обов'язки своєчасно;
встановлювати меню, вибирати страви дня;
вибирати постачальників і укладати з ними договори поставки;
наймати персонал на кухню;
робити щоденні замовлення продуктів. Налаштування кухні кухонним приладдям та обладнанням,
такими як ножі, каструлі та кухонні ваги,су від,парік,вакуматор,термомікс,тістоміс,планетарний міксер,роззстойка .
Вивчала кожен рецепт і збирала всі необхідні інгредієнти;
Делегування завдання персоналу кухні;
Інформувала офіціантів про денні спеціальні пропозиції;
Забезпечувала привабливу презентацію тарілок;
Контролювала кухарів і допомагала в міру необхідності
Злегка змінювала рецепти відповідно до потреб і запитів гостей ресторану
(наприклад, менше солі, видалити молочні продукти);
Моніторила запаси продуктів харчування та розміщення
замовлень;
Перевіряла що дня свіжісті їжі і видалення продуктів з простроченною
датою застосування;
Експериментувала з рецептами та пропонувала нові інгредієнти;
Су-шеф
з 09.2018 по 05.2019
(8 місяців)
Cafe de vino, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчилася делегувати обовʼязки по кухні ;приймала участь у майстер класах;раціонально складати заявки по товару і їх залишках;проведення інвентаризації;стежила за якістю продукції та страв і напівфабрикатів які виконали кухарі;щоденний контроль кухарів і допомога по різних процесах в міру їх завантаження;
Знання і навички
- Стежити за наявністю всіх необхідних продуктів
- Контролювати їх
- Пунктуальність
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування фаст-фуду
- Неконфліктність
- Готування на мангалі
- Готування піци
- Пакування готової продукції
- Випікання
- Розробка меню
- Італійська кухня
- Готування шаурми
- Складання технологічних карт
- Знання ДСанПіН
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (розробка меню)
Луцьк, Київ , ще 3 міста -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Луцьк, Житомир , ще 8 міст -
Бренд-шеф (консалтинг, запуск кухні під ключ, розробка меню, оптимізація роботи)
Луцьк, Вінниця , ще 6 міст -
Шеф-кухар
Луцьк, Вінниця , ще 7 міст -
Шеф-кухар
Луцьк, Вінниця , ще 8 міст -
Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Луцьк, Івано-Франківськ , ще 7 міст