Живко

Керівник відділу охорони праці та навколишнього середовища, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
на заміщення вакантної посади

Живко Михайло Олександрович


дата народження 13.07.1976
сімейний стан: одружений
Адреса: Львів, вул. Кленова, 1/4
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)





Освіта:

1993-1999 рр. Національний університет «Львівська політехніка»
«Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», менеджер-економіст (спеціаліст)

2002-2005 рр. Міжрегіональна Академія управління персоналом,
«Правознавство», спеціалізація «Комерційне і трудове право», юрист (спеціаліст)

2005 р. пройшов навчання на вищих курсах Львівського юридичного інституту МВС за програмою ДСБЕЗ

2006-2010 рр. навчання в ад’юнктурі Львівського державного університету внутрішніх справ заочної бюджетної форми навчання

2008р. Навчально-науковий інститут післядипломної освіти Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій на базі Навчально-наукового інституту захисту інформації – пройшов спеціальне навчання з питань технічного захисту інформації

2009-2010 рр. Львівський університет «Бізнесу та Права»,
«Правознавство», магістр права (магістр)

2010 р. пройшов стажування в Експертно-кваліфікаційній комісії МВС
Присвоєно кваліфікацію судового експерта з правом проведення товарознавчої експертизи (вартості машин, обладнання, сировини, товарів народного споживання)

листопад 2010-2011 рр. Тренінги (Науково-практичні семінари),
«Організація проведення внутрішніх аудитів діяльності експертних підрозділів. Впровадження коригувальних дій та оцінка їх ефективності. Аналіз керівництвом»

2011 р. Тренінг (19 щорічна наукова конференція Міжнародної асоціації криміналістики, 12-17.09.2011 в м. Фуншал, Автономного регіону Мадейра, Португалія)
«Отримання акредитації за міжнародним стандартом ISO/IEC 17025»

Трудовий стаж:
1993-1994 рр. – ПП «Лелека», автослюсар
1994-1999 рр. – стаціонарне навчання в Національному університеті «Львівська політехніка»
2002 – 2011 рр. служба в органах внутрішніх справ (на посадах оперуповноваженого ВДСБЕЗ; інспектора відділу роботи з персоналом; чергового коменданта комендатури; експерта НДЕКЦ; головного спеціаліста групи з охорони праці, контролю якості та метрологічного забезпечення; начальника сектору контролю якості та метрологічного забезпечення і охорони праці; головного спеціаліста сектору контролю якості та метрологічного забезпечення і охорони праці).

2008-2011 рр. – за сумісництвом асистент кафедри економіки НКЦ Національного транспортного університету; ст.викладач кафедри інформатики та математичного моделювання ЛННІ Закарпатського державного університету, викладач кафедри обліку та аудиту ЗФ Київського національного університету харчових технологій.

Професійні знання та навики:

2009 р. (січень) - по 2011 р. (вересень) НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області, (головний спеціаліст групи з охорони праці, контролю якості та метрологічного забезпечення; начальник сектору контролю якості та метрологічного забезпечення і охорони праці; головний спеціаліст сектору контролю якості та метрологічного забезпечення і охорони праці).

Досвід роботи в вимірювальних та випробувальних лабораторіях, що акредитуються по ДСТУ ISO/IEC 17025 на керівних або інженерних посадах, участь в підготовці та проведенні акредитації, розробник повного пакету документації щодо акредитації лабораторії в НААУ по ДСТУ ISO/IEC 17025. Керівник з якості центру.

2009 р. (січень) – 2011 р. (вересень) виконував обов’язки старшого інспектору відділу кадрового забезпечення (роботи з персоналом) керівника по транспорту і відповідального по транспортній дисципліні, відповідального за метрологічне забезпечення, охорону праці, завгоспа та матеріально відповідальної особи, відповідального за цивільну оборону та матеріально-технічне забезпечення НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області.


Спеціальні знання та навики:

ПК- MS Office, Інтернет- як користувач; російська і українська (рідна) мови вільно; французька, польська – базовий (розмовний).


Особисті якості:

Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вмію працювати в команді, керівні здібності. Займаюсь науковою роботою. Автор понад 30 наукових праць.



Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: