• PRO

Руслан

Шеф-повар

Розглядає посади:
Шеф-повар, Агент з продажу
Вид зайнятості:
повна
Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 10.2022 по нині (2 роки 10 місяців)
Міжнародна Асоціація Психотерапії Адикції, Львів, Львів (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Міжнародна Асоціація Психотерапії Адикції, Львів(Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Діяльність організації пов'язана з наданням психосоціальної реабілітації людям, які потрапили за умов війни в тяжку життєву ситуацію.
В даній організації на волонтерській основі, допоміг розробити основне меню харчування, організував систему роподілу продуктів, займався навчанням персоналу, проводив мастер-класи по приготуванню різних страв та контролював роботу кухні загалом/
Розробив основне меню харчування відповідно до потреб організації.

Сушеф

з 02.2018 по 08.2020 (2 роки 6 місяців)
Сільпо (Dark Kitchen), Львів (Роздрібна торгівля)

Відповідав за процеси приготування суші, WOK, піци, салатів, супів та бургерів.

Контролював дотримання технології приготування страв та їх якість.

Проводив навчання персоналу та організовував командну роботу.

Відповідав за правильне зберігання та дефростацію продуктів.

Проводив інвентаризацію та замовлення продукції.

Керував командою з 8–12 кухарів.

Сушеф

з 01.2016 по 02.2018 (2 роки 1 місяць)
12 Steps Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідав за закупівлю продуктів, інвентаризацію та видачу страв.

Допомагав бренд-шефу у розробці нового мексиканського меню.

Контролював якість приготування страв та організовував роботу персоналу.
(на даному місці праці працював на 2 паралельних міссях)

Старший піцайоло / Кухар гарячого цеху

з 12.2014 по 02.2018 (3 роки 2 місяці)
Кнайпа Курнаха & Ноїв Ковчег, Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Очолював напрям піцерії та гарячого цеху.

Розробив та впровадив нові види піци, які були успішно затверджені керівництвом.

Контролював якість випікання та процеси приготування гарячих страв.

Кухар-універсал

з 07.2013 по 12.2014 (1 рік 5 місяців)
Red Pepper, ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Спеціалізувався на приготуванні WOK-страв, паст та заготівельному процесі.

Працював з італійською та паназійською кухнею.

Відповідав за контроль якості та збереження продуктів.

Освіта

ЛВПУ 27

Кухар, кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 2011 по 2013 (2 роки)

Знання і навички

  • Розробка технологічних карт
  • Організація роботи кухні та навчання персоналу
  • Ведення переговорів з постачальниками
  • Робота за системою безпеки HACCP

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: