• Файл

Віталій

Шеф-кухар

Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Терещенко Віталій

Бажана посада: Шеф-кухар

Дата народження: 22.11.1987
Проживання: м. Київ.
Готовий до відряджень. Готовий до переїзду.

Контактна інформація:
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
Каррі-бар "Делі Делі" Індійська кухня, 120 посадкових місць Київ, Україна
Період роботи: лютий 2020 - 2022.
Позиція: Шеф-кухар
Посадові обов'язки:
• Розробка і введення нових страв згідно із загальною концепцією бренду, складання рецептури і стандартів презентації. Проведення дегустацій та майстер-класів.
• Контроль якості та стандартизації страв. Розробка технологічних і калькуляційних карт. Контроль стандартів роботи виробництв мережі.
• Розрахунок потрібної сировини і виходу готової продукції, складання меню і заявки на продукти.
• Контроль якості та асортименту сировини та напівфабрикатів, що надійшли.
• Аналіз структури продажів, рентабельності продажів страв основного меню і спеціальних пропозицій.
• Розроблення та впровадження операційних стандартів у частині виробництва, зберігання та реалізації продукції, безпеки продукції та контролю якості.
• Набір, адаптація, навчання кухарів і подальша координація роботи в ресторані.
• Розробка правил, посібників, програм навчання та навчальних матеріалів для працівників виробництва ресторанів.
• Удосконалення технології та підвищення ефективності виробництва ресторанів.
• Претензійна робота з постачальниками.
• Розбір інвентаризації кожного ресторану.
• Ведення звітної документації.

Досвід роботи:
Ресто-бар "El Divino" 500 посадочних місць Актау, Казахстан
Період роботи: Лютий 2017- лютий 2020
Позиція: Шеф-кухар
Посадові обов'язки:
• Усі кухонні операції, фуд.кост, якість продуктів.
• Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт.
• Планування закупівель виходячи з плану виробництва та обсягу продажів, контроль над процесом калькуляції та списання, проведення інвентаризацій.
• Ведення договірної роботи з постачальниками, вибір і проведення тендерів серед постачальників, наявність ділових контактів.
• Навчання персоналу, розробка сучасних страв із локальних і нелокальних продуктів.

Досвід роботи:
Мережа ресторанів "Самогон Бар" Київ, Україна
"Dejavu AZ Group"
Період роботи: Листопад 2015 - січень 2017
Позиція: Бренд шеф ресторанів
Посадові обов'язки:
• Відкриття та проєктування кухні з нуля.
• Розробка нових страв і складання сезонного меню.
• Усі кухонні операції, фуд.кост мережі, якість продуктів, робота з постачальниками.
• Планування меню та внесення змін.
• Побудова схем оперативного обліку і контролю закупівельної, торгової, виробничої групи.
• Навчання персоналу, розробка сучасних страв із локальних продуктів.

Досвід роботи:
Ресторанний комплекс "Clover", Алмати, Казахстан 300 посадочних місць, кафе кондитерська, ресторан, кальянна, караоке клуб, літній майданчик.
Період роботи: Травень 2014 - квітень 2015
Позиція: Шеф-кухар усього комплексу
Посадові обов'язки:
• Відкриття всього комплексу з нуля, запуск усіх залів із меню окремим під кожен зал.
• Окреме меню для фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.
Досвід роботи:
Ресторан "Дежавю" Київ, Україна, 200 посадкових місць, 3 конференц-зали, жива рок музика.
Період роботи: Травень 2013-травень 2014
Позиція: Шеф кухар ресторану
Посадові обов'язки:
• Оновлення всього меню, зміни концепції.
• Окреме меню для фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.

Досвід роботи:
Готель "InterContinental Kyiv"
Період роботи: Листопад 2011 - травень 2013
Позиція: Су-Шеф основної кухні, банкетів і конференцій
Посадові обов'язки:
• Канапе меню.
• Окреме меню для коктейль і фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.

Досвід роботи:
Готель "InterContinental Kyiv"
Період роботи: Травень 2009 - листопад 2011
Позиція: Chef de Partie основної кухні, банкетів і конференцій
Посадові обов'язки:
• Відповідальний за всі банкети і конференції перед су-шефом, початкові ази фуд коста.
• Відповідальний за холодний процес банкетної кухні.
• Під час відсутності су-шефа заміщав на мітингах і на кухні.
• Робив сет ап перед фуршетами, буфетами і сніданком.
• Брав участь у відкритті готелю з нуля.

Досвід роботи:
Готель "Radisson Blu"
Період роботи: Вересень 2008 - травень 2009
Позиція: Кухар
Посадові обов'язки:
• Робота на основній кухні, рум сервіс, аля катр, банкети і конференції.
• Позмінна робота в італійському ресторані готелю.

Освіта:
Коледж кулінарного мистецтва при торгово-економічному університеті.
Спеціальність: "Кухар", середньо-спеціальна освіта, диплом.

Відвідування та участь конгресу шеф-кухарів у Києві 2017. fontegro.com
Відвідування ресто-практики Chef-camp в Одесі 2016
Інноваційно-освітній центр "Північна столиця". Санкт-Петербург 2016. Курс "Сучасні технології проведення банкетів, прийомів, урочистих заходів"
Семінар "Підвищення кваліфікації кухарів-універсалів і шеф-кухарів". Мінськ 2015
Стажування в ресторані "ТверБуль" і в кафе "Бублик", Москва 2014

Додаткова інформація та навички:
Іноземні мови: англійська мова - середній рівень.
Знання ПК: впевнений користувач Internet. MS Office. 1С: "Підприємство".
Рекомендації надаються за запитом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: