• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/12787177/

Шеф-повар

Розглядає посади:
Шеф-повар, Менеджер з продажу
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

МАТУЗКА
СТЕПАН
ПРО СЕБЕ
Кухар з 7 річним досвідом роботи, з них 1,5 роки на посаді су-шефа.
Працював у більш ніж 5 різних напрямках кухні, що дозволило мені
набути глибоких знань та навичок у різних процесах: хоспер, гриль,
холодний та гарячий процеси, піца-процес, видача.
КОНТАКТИ
Володію сучасними технологічними методами : сувід , холодне та
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») гаряче копчення, маринування тощо. На трьох останніх місцях
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») роботи обіймав посади, де займався організацією кухонних процесів,
написанням технічних карт , формуванням та коригуванням меню,
підбором і навчанням персоналу, впровадженням нових технологій.

Запускав доставку здорового харчування "Heal Food", де займався
ПРОФЕСІЙНІ розробкою збалансованого меню, розрахунком КБЖУ, закупівлею
НАВИЧКИ продуктів і контролем витрат.

Досвід у різних кухонних
Відповідальний, пунктуальний, вмію працювати в команді та
напрямках: гаряча, холодна ефективно керувати колективом, відкритий до нових ідей і
постійного навчання.
кухня, гриль, піца, хоспер
Володіння сучасними техніками:
сувід, копчення, маринування
Управління командою: навчання
ДОСВІД РОБОТИ
персоналу, організація процесів
Меню-менеджмент: розробка Кухар гарячого процесу | Ресторан "Рукола", Польща (1,5 роки)

меню, складання ТТК,
• Приготування страв європейської кухні
• Взаємодія з іншими кухонними процесами
прорахунок КБЖУ
• Контроль якості та дотримання технологічних процесів
Контроль витрат, списань та
закупівлі продуктів
Кухар гарячого процесу | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (2 роки)
,м.Чернівці
• Робота з гарячими процесами, контроль видачі страв
ДОДАТКОВЕ • Дотримання стандартів якості та санітарних норм
НАВЧАННЯ : • Участь у розробці нових страв

Закінчив практичний майстер-
Су-шеф | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (1,5 роки) , м.Чернівці
клас на тему : "Сезонне меню
• Організація кухонних процесів та контроль якості страв
осінь / зима "
• Написання ТТК, формування та оновлення меню
• Навчання персоналу та впровадження нових технологій

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: